8-10 Juli 2022 | Westergas

King Kong Coffee

KingKongCoffee is een eenmanszaak. Eigenaar en barista Marc Vandebroek ís KingKongCoffee. Hij houdt net zoveel van koffie als de Vlaamse koffieliefhebbers van hem houden. Marc ontwierp en bouwde zijn zaak zelf. En niet zonder resultaat.

Lectuurbakkenlamp
Lampenkappen waren ooit wasmachinetrommels of lectuurbakken.King Kong prijkt groen en groots op de muur. De koffie is echter de grootste attractie van deze gorilla onder de koffiespots. Achter de halfronde bar stralen KingKongs wapens je toe. Een La Marzocco Linea die wordt gevuld vanuit de Anfim Compak maler. Eten vind je niet op de kaart, maar muffins of cake kunnen zomaar aanwezig zijn. Het is dan 100% homemade door QueenKong.

Monkey balls
“Marc lijkt nogal op een aap”, aldus zijn vrouw, “vandaar de naam KingKongCoffee”. Geheel in stijl kun je een ‘Ghodzilla’ bestellen, warme chocolademelk met chili. Of een warme choco met zestien Maltesers: ‘Monkey Balls’.

Koffie: Caffénation
Thee: Crusio
Melk: Campina
Sojamelk: Alpro

Tekst Charlotte Leemans
Met dank aan The Belgium & Netherlands Coffee Guide 2012
Spotted by koffieTcacao magazine
King Kong Coffee is een eenmanszaak. Eigenaar en barista Marc Vandebroek ís King Kong Coffee. Hij houdt net zoveel van koffie als de Vlaamse koffieliefhebbers van hem houden. Marc ontwierp en bouwde zijn zaak zelf. En niet zonder resultaat.
Related Articles
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
 Security code

Proudly Sponsored By:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2021.