8-10 Juli 2022 | Westergas

Amsterdam Coffee Festival: Bike Tour

Nog krap twee maanden, dan barst The Amsterdam Coffee Festival los. Wie vóór die tijd wil voorproeven… er zijn genoeg nieuwe  koffietrends.

Wij deden alvast een rondje 020 om de sfeer op te doen. Op de fiets achter je neus aan! 


Coffee in the Kitchen  


Een ideaal vertrekpunt is de SieMatic Flagship Store aan het Vondelpark. Hier vind je volop Urban Styles keukendesigns. Een oppepper om vervolgens eens Caffénation te bezoeken.

Deze koffiebar ligt aan de Theophile de Bockstraat, tussen het Rembrandtpark en het Vondelpark. De barista ter plaatse is Bert Van Wassenhove.  


Hot‐Spots  


Wat kun je verder tegen het lijf lopen? Bij White Label Coffee (Jan  Evertsenstraat) in ieder geval de koffietalenten Elmer Oomkes en Francesco Grassotti.

En bij Headfirst Coffee Roasters (Westerstraat) natuurlijk dé barista van 2015: Lex  Wenneker. Vergeet niet één van de home-mades van Leonie mJeursen te scoren, op de Bilderdijk bij Baksels. 


Nitro  Coffee  


Bij Lot Sixty One wacht nóg een coffee‐shot, de eerste Nitro Cold Brew in Town, gecreëerd door Adam Craig  en  Paul  Jenner. Dus, echt nog even langs de Kinkerstraat! 
Nog krap twee maanden, dan barst The Amsterdam Coffee Festival los. Wie vóór die tijd wil voorproeven… er zijn genoeg nieuwe  koffietrends. Wij deden alvast een rondje 020 om de sfeer op te doen. Op de fiets achter je neus aan! 
Related Articles
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
 Security code

Proudly Sponsored By:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2021.