Dutch English
31 maart - 02 april 2022 / Westergas
The Innovation Club

Een ruimte volledig gewijd aan innovatie, waar je zelf de nieuwste machines van La Marzocco kunt uitproberen en voor al je vragen kunt aanhaken bij experts.


Een aardbeienmilkshake of een tropisch ijsje terugproeven in je cortado? Het Nederlands baristakampioenenkwartet – Lex Wenneker, Yakup Aydin, Zjevaun Janga en Coen van Sprang – weten vanachter de schitterende mobiele Modbar bar van de Coffee Crafters de meest uitgesproken smaken uit de koffies te extraheren. En als ze niet op het SCA-podium staan voor de kampioenschappen, beantwoorden ze al jouw vragen over de KB90, Strada AV, PB X ABR of één van de andere La Marzocco espressomachines.

ACF-SUNDAY-LARGE-5808-min-(1).jpg
 

DE GEAVANCEERDSTE MACHINES


Naast deze geweldige La Marzocco headliners zijn ook Bunn, PuqPress en Mahlkönig present met hun uitmuntende apparatuur. Zo kun je onder andere de Mahlkönig E65s bekijken. De E65s heeft een multifunctionele draai- en drukknop, een innovatief menu met symbolen en zes vooraf in te stellen recepten. Het geavanceerde design is in verschillende kleuren beschikbaar. En check ook zeker de Mahlkönig E80s, de nieuwe krachtpatser uit Hamburg.

ACF-SATURDAY-LARGE-79-min-(1).jpg
 

THE TRUE ARTISAN CAFÉ


Geheel volgens traditie brengt La Marzocco ook dit keer weer specialty coffee-branders en cafés tijdens het festival samen in The True Artistan Café. In deze mini-koffiebar sta jij oog in oog met de barista’s van topcafés en kun je al jouw brandende vragen op ze afvuren. Dit jaar nemen onder andere Stooker Roasting Company, Mörk Chocolate en Lot Sixty One Coffee Roasters plaats achter de La Marzocco PB X ABR.

 

ACF-FRIDAY-SMALL-70-(1).jpg

 

DE WEDSTRIJD


Ben jij stiekem een latte-artlegende, pak dan jouw moment in de spotlight tijdens het ACF. The Innovation Club host een unieke wedstrijd. De inzet? Een prachtige Linea Mini! Kom langs de stand, schenk je beste latte art en misschien ga jij wel met de espressomachine van je dromen naar huis. Lex, Yakup, Coen en Zjevaun kiezen zondag de winnaar.

Linea-Mini-connected-machine-white-(1).JPG
 

DE NIEUWE APP


Win jij de Linea Mini of ben je al een gelukkige eigenaar, weet dan dat het vanaf nu  makkelijker dan ooit is om jouw thuis-baristaskills op te poetsen: de Italiaanse fabrikant introduceert de La Marzocco Home app. Deze ‘connect’ met de GS3 en Linea Mini ééngroeps- espressomachines. Je smartphone wordt zo als het ware een extra scherm, waardoor spelen met bijvoorbeeld pre-infusie nog makkelijker wordt. Helemaal af maak je jouw thuis-setup met de nieuwe Swift Mini-molen. Filter of espresso, met deze molen wordt consistent malen, doseren en tampen een eitje. En móói dat-ie staat naast een GS3 of Linea Mini!

ACF-FRIDAY-SOCIAL-3512-(2).jpg
 

DE ABSOLUTE IK-NEEM-JE-MEE ITEMS


Ook voor de beste filterkoffie-apparatuur ben je in The Innovation Club aan het juiste adres. Neem het Japanse merk Hario bijvoorbeeld dat bekend staat om haar vooruitstrevende designs en slimme, minimalistische technologie. Maar ook andere thuiszetmerken zoals Brewista, Chemex, AeroPress, Rhino Products, Cafelat en Comandante zijn vertegenwoordigd. De Specialty Coffee Shop is gedurende het hele festival open voor bezoekers. Dus, kom langs om de iconische V60 op te pikken, perfect om thuis een sublieme filter te zetten. Als je niet uitkijkt, ga jij aan het einde van de rit naar huis met een goedgevulde Amsterdam Coffee Festival-tas vol nieuwe koffieproducten.
 

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Eversys
Faema
iZettle
Monin
Westergas
Roast Masters' Sponsors
Slayer
Brita
Alpro
Trabocca
Latte Art Live Sponsors
Alpro
La Cimbali
Media Partners
KoffieT cacao
© 2021 Allegra Events Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks