Dutch English
31 maart - 02 april 2022 / Westergas
Multi-sensory and meditative
The Mindful Coffee Tasting Experience

Na een succesvolle eerste editie is The Mindful Coffee Tasting Experience terug. Neem tijdens The Amsterdam Coffee Festival opnieuw deel aan deze onvergetelijke koffieproeverij. 

 

De innovatieve, meditatieve koffieproeverij, die meerdere zintuigen prikkelt, is speciaal ontworpen om bezoekers mee te nemen op een bijzonder avontuur.

De MCT-experience vindt plaats in een ontspannen omgeving met gedimd licht, zodat je even helemaal aan de commotie van het festival kunt ontsnappen, maar nog steeds geniet van mooie koffies.

LCF2019_LowRes_FINAL_KayLockett_071.jpg
 

WAT HOUDT HET PRECIES IN?


Tijdens een 45-minuten durende sessie neemt de Britse meditatie- en yoga-expert Michael James Wong je samen met KEEN Coffee mee op een meditatieve koffiebelevenis. De proeverij biedt een diepgaand inzicht in The Mindful Coffee Movement: een nieuwe, holistische benadering, die mensen stimuleert met meer aandacht hun koffie te kopen, zetten en drinken. Belangrijk bijeffect is minder verspilling en het steunen van koffieproducerende gemeenschappen te steunen. 
 
KEEN Coffee brandde in 2019 opnieuw de westrijdkoffie van Zwitsers baristakampioen Mathieu Theis, die tijdens de finale van het World Barista Championship de zesde plaats bemachtigde. En KEEN’s Bonne Postma en Rob Kerkhoff hebben ook dit jaar weer de koffies voor The Mindful Coffee Experience geselecteerd. Kortom, dat wil je niet missen!
 
En we laten je natuurlijk niet met lege handen vertrekken. Na de sessie ontvang je, naast diverse VIP-goodies, het Mindful Coffee Tasting-handboek, zodat je thuis nog meer kunt leren over The Mindful Coffee Movement.


VERZEKER JOUW PLEK! 

VIP-kaarten voor The Mindful Coffee Tasting Experience zijn beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Tickets kunnen online worden gekocht: amsterdamcoffeefestival.com/tickets

 

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Eversys
Faema
iZettle
Monin
Westergas
Roast Masters' Sponsors
Slayer
Brita
Alpro
Trabocca
Latte Art Live Sponsors
Alpro
La Cimbali
Media Partners
KoffieT cacao
© 2021 Allegra Events Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks