Dutch English
30 maart - 01 april 2023 / Westergas
Bespoke Festival Experiences
The Workshop
MAAK  JOUW BEZOEK AAN THE AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL ONVERGETELIJK.
 

Dit jaar hebben we de handen ineen geslagen met bijzondere partners om jou drie unieke ervaringen te bezorgen, die je bij een ticket kunt boeken.

Weg van de drukte van het festival, in het Leidinghuis, organiseert de European Specialty Tea Association (ESTA) elke ochtend twee theeproeverijen. Leer meer over het eenvoudige geheim van geweldige thee: water.

Dan is het tijd voor chocolade! Samen met koffiebranderij Ief&Ido, laat Haags chocoladewalhalla The Chocolade Shop zien hoe je ambachtelijke chocolade combineert met filterkoffie.

Tot slot nodigen Rob Clarijs van branderij A Matter of Concrete en Joey Rietveld van Far Out Drinks Co. je uit in hun wereld waar specialty coffee en natuurwijn samenkomen.

The-workshop-tea.png


1. Water – the Simple Secret of Great Tea Workshop
BRITA & ESTA

Doe mee aan een interactieve, sensorische theeproeverij en leer hoe de kwaliteit van het water de smaak van thee beïnvloedt. In deze sessie bespreek en proef je verschillende soorten thee, leer je ze correct te bereiden en ook welke waterkwaliteit er precies nodig is om de beste smaak in elke thee naar boven te halen. 

Aangeboden door experts van Brita en The European Specialty Tea Association.

Tijdslot: 10:30 en 11:30

BOEK NU

The-workshop-cacao.png


2. The Ultimate Chocolate & Coffee Tasting Experience
THE CHOCOLATE SHOP 

The Chocolate Shop verrast de lokale gemeenschap in Den Haag met single origin drinkchocolade, repen, huisgemaakte truffels en nog veel meer. The Chocolate Shop verkoopt bekroonde repen van de beste internationale bean-to-bar chocolademakers.

Voor deze proeverij, waarbij je de magie ontdekt van single origin filterkoffie gecombineerd met bean-to-bar chocolade, werken eigenaren Raymond en Sanne samen met koffiebranderij Ief & Ido. Hallo smaakbom!

Tijdslot: 13:30 en 14:30

RESERVEER JE PLEK

The-workshop-amor.png


3. Natural Wine & Specialty Coffee Workshop
AMOC & Far Out Drinks Co.


Rob Clarijs van branderij A Matter of Concrete dat is gevestigd in de iconische Van Nelle Fabriek en Joey Rietveld, barista, surfer en eigenaar van Far Out Drinks Co. dat sinds 2022 natuurlijke wijnen uit Portugal importeer, zijn al jaren goede vrienden.

Na succesvolle pairing events in Rotterdam, organiseren ze nu op het ACF een exclusieve proeverij van specialty coffee & natuurwijn. En omdat de Portugezen van oudsher natuurwijn drinken uit keramiek, hebben de mannen ook hier iets moois voor in petto.

Tijdslot: 15:30 en 16:30

BEMACHTIG JOUW TICKET

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alleborgh
Alpro
Brita
Coffee Based
De Vrij Espresso Service
Decent Packaging
ECoffee Cup
Espresso Service West
Faemina
Holland Jersey
Huskee
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
La Cimbali
La Marzocco
Latte Art Factory
Monin
Packiro
Sanremo
Slayer
Smirnoff
Stronghold
Sucafina
Westergas
KoffieTcacao
© 2023 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks