Vr. 13 - Zon. 15 Maart 2020 | Westergas

TIA MARIA ZORGT VOOR DE PERFECTE COCKTAILS AAN DE TIA MARIA ESPRESSO MARTINI BAR TIJDENS HET EVENEMENT. ZIJ DOEN DIT IN SAMENWERKING MET DE PROFESSIONELE COCKTAIl.

 Hoewel de espresso-martini geen lange geschiedenis kent, brengt deze cocktail elk feestje op gang, en hoe!De bitterzoete en verfrissende cocktail smaakt zo belachelijk goed dat elk moment een goed moment is om er één binnen handbereik te hebben.

Het is maar goed dat het festival op vrijdagavond losbarst met Tia Maria’s jaarlijkse Espresso Martini Party, waar je ongeremd aan koffiecocktails kunt nippen, nieuwe beste vrienden maakt en keihard feest op de soundtrack van je favoriete dj. Tia Maria bereidt ter plekke
de beste koffiecocktails, van de klassieke espresso-martini tot variaties met een twist. Voor slechts 5 euro per cocktail kun je ze net zo goed allemaal proberen.

Red je de grootse opening niet? Geen paniek!De espresso-martinibar is gedurende het hele festival geopend. Ben je al fan van koffiecocktails? Probeer deze recepten, met dank aan Tia Maria, dan alvast thuis uit.
 

Tia-image.jpg


Wil je alvast even voorproeven of na het festival thuis nog even nagenieten? Tia Maria is zo aardig je het recept te geven van haar te gekke Frappe Cocktail...

 

50ml Tia Maria
50ml Espresso
50ml melk 
Ice cubes 

 
  • Neem een glas (of een schoongemaakt jampotje of melkflesje) en vul dit met ijs.
  • Schenk 50ml Tia Maria, 50ml espresso en dan 50ml melk erin en creeër een gelaagde drank.
  • No shaking. No stirring.
 
Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
Security code

Proudly Sponsored By:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2020.