Vr. 13 - Zon. 15 Maart 2020 | Westergasfabriek
  • La Marzocco Innovation Club

Een ruimte die geheel gewijd is aan innovatie, waar je zelf La Marzocco’s nieuwste machines mag uitproberen en kunt aanhaken bij experts.De Koffie
In het hart van The Innovation Club keert The True Artistan Café terug. Dit mini-café is de plek om je helemaal over te geven aan de specialty coffee-beweging. Zoals altijd heeft La Marzocco een aantal hele fijne branders en cafés gestrikt om gedurende het weekend de toko over te nemen.

Het 2019 Line-Up
Niemand minder dan Lot Sixty One Coffee Roasters, Bocca Coffee Roasters, Moto Coffee, Boot Koffie en nog veel meer zullen dit jaar een ‘shift’ meepakken in The True Artisan Café. Het volledige line-up is hier te vinden.
 

Lot-Sixty-One-Image-pulled-for-Allegra-Media-Gallery-ACF-2019-4.jpg


De Primeurs
La Marzocco trekt alles uit de kast voor The Amsterdam Coffee Festival. De Italiaanse espressomachinemaker presenteert maar liefst drie nieuwe machines in The Innovation Club. Met veel trots kondigen we het Nederlandse debuut van de La Marzocco KB90 aan. Deze espressomachine moet je in het echt zien. Nooit eerder was een shot espresso zetten zo makkelijk door het baanbrekende straight-in systeem, waarbij de filterdrager recht in de groep wordt geklikt. Dus kom langs en probeer het zelf!


ACF-GADGETS-01.jpg


In The Innovation Club kun je ook zelf de Modbar AV en Linea PBX uitproberen! Natuurlijk zijn ook de andere briljante machines van La Marzocco aanwezig, zoals de Strada AV, GS3 AV, Linea Mini en de GS3 MP, waar je een poging op kunt wagen. Krijg ondertussen het beste advies van de experts en ontmoet de runner-up van de wereld baristakampioenschappen 2018, Lex Wenneker. Hij zet koffies van zijn eigen branderij, Friedhats Coffee Roasters.

Lex verkeert in goed gezelschap in The Innovation Club, want hij wordt bijgestaan door Yakup Aydin, Coen van Sprang en Zjevaun Janga, stuk voor stuk voormalig Nederlandse baristakampioenen.

Naast deze geweldige La Marzocco headliners zijn ook Mahlkönig, Bunn en PuqPress van de partij met hun uitmuntende apparatuur.
 

la-marzocco-(1).jpg


De Wedstrijd
Het is tijd om je latte artkunsten op te poetsen, want The Innovation Club host een unieke wedstrijd, waarbij je een prachtige Linea Mini kunt winnen!

Kom langs de stand tijdens het festival, schenk je beste latte art design en misschien ga jij wel met de koffiemachine van je dromen naar huis. Je lot ligt in de handen van Lex, Yakup, Coen en Zjevaun, die op zondag bepalen wie de winnaar is.
 

Linea-Mini-(2).jpg


Om Mee Naar Huis Te Nemen
Je kunt op Hario vertrouwen als het op verbluffende koffieapparatuur aankomt. Het Japanse bedrijf staat bekend om de vooruitstrevende designs en slimme, minimalistische technologie. Precies het soort apparatuur dat je maar al te graag thuis hebt staan. De Specialty Coffee Shop is gedurende het hele festival open voor bezoekers. Dus, kom langs om de iconische V60 te bekijken, perfect voor alle mensen die thuis een kopje zetten. Ook andere SpecialtyCoffee.nl thuiszetmerken zoals Brewista, Chemex, Aeropress, Rhino Products, Cafelat en Comandante zijn naast Hario te vinden. Als je niet uitkijkt, ga jij aan het einde van de rit naar huis met een goedgevulde Amsterdam Coffee Festivaltas vol nieuwe koffieproducten.
 

Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
Security code

Proudly Sponsored By:
Coffee Mixologists Sponsors:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2019.