Vr. 13 - Zon. 15 Maart 2020 | Westergasfabriek
  • Het Lab

The Amsterdam Coffee Festival is een manifestatie van innovatie en vakmanschap. Dat geldt voor zowel de technologie als de koffi e. Immers, is de één niet verloren zonder de ander?


Ter ere van de lancering van haar spiksplinternieuwe Leva espressomachine, installeert de Italiaanse grootmacht een complete ‘coffee playground’. Opgebouwd uit verschillende onderdelen biedt La Marzocco iedereen hier de kans om de legendarische machines - van de Linea tot de Modbar - uit te proberen. Experts helpen je hierbij en je kunt hen allerlei vragen stellen.

The Coffee
Ook keert het True Artisan Café terug, waarvoor La Marzocco speciaal geselecteerde independent cafés, zoals The Coffee Collective en Bocca, uitnodigt om het hele weekend hun machines te bemannen.

Exclusief Debuut
De La Marzocco hype is echt tijdens The Amsterdam Coffee Festival met in het middelpunt de lancering van de Leva. De nieuwe espressomachine vindt de iconische levermachine opnieuw uit met praktisch dagelijks gebruik in het achterhoofd. Het is een prachtig vormgegeven machine vol innerlijk technisch vernuft. Bezoek The La Marzocco Playground, ontmoet de barista’s en probeer de Leva zelf uit; of je nu een doorgewinterde barista, koffieliefhebber of een beginner bent. Het duurt vast niet lang voordat dit prachtstuk het geavanceerde middelpunt is in jouw favoriete cafés.
 
De Basis 
Koffienerds halen zeker ook hun hart op bij de rest van La Marzocco’s machines. Ga zeker even langs de Linea Classic en Linea PB scales, die beide zijn ontworpen door Piero Bambi, de zoon van Giuseppi Bambi en het neefje van Bruno Bambi, de broers die La Marzocco in 1927 oprichtten. In de lekbak van de Linea PB scales zitten weegschalen verwerkt, perfect voor coole stadscafés, want meer high-tech dan dit wordt het niet. Bekijk naast de La Marzoccoheadliners, ook machines van Bunn, Puqpress, Mahlkönig, Ceado, Mazzer en Anfim op de Playground.
 

Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
Security code

Proudly Sponsored By:
Coffee Mixologists Sponsors:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2019.