Vr. 09 - Zon. 11 Maart 2018 | Westergasfabriek

EEN COMPLEET NIEUW EN INSPIREREND ONDERDEEL OP THE AMSTERDAM COFFEE FESTIVA.

 

Voor het vijfde jaar op rij vieren we de bruisende  Amsterdamse koffiecultuur en al diens creatieve subculturen. Proef unieke specialty coffees, kom meer te weten over de laatste koffietrends en aanschouw de actie van dichtbij tijdens Latte Art Live.

Vorig jaar, tijdens de lancering van Latte Art Live, konden we genieten van World Latte Art kampioen Umpaul en Nederlands Latte Art kampioen Nick Vink, die live op het podium hun signature latte arts schonken. Ook dit jaar liegt het niveau er niet om.
 

Cropped.jpg


1/ Dagelijkse Throwdowns met Plantaardige Dranken
Verwacht elke dag acht knock-out rondes, waar de latte-art geweldenaars die met Miele koffie en de plantaardige dranken van Alpro For Professionals de mooiste kunstwerken creëren. De  winnaar gaat met twee VIP kaarten voor The London Coffee Festival in april naar huis. 

2/ Koffieconnaisseur Patrick O’Malley van Sanremo
Hij is erbij: Patrick O’Malley. De Sanremo Ambassador heeft een cv waar je als coffee aficionado U tegen zegt. Voor het eerst woont hij The Amsterdam Coffee Festival bij. Wereldwijd treedt hij op als jurylid in internationale baristakampioenschappen, O’Malley is een gecertificeerde SCAE-trainer, meesterbrander en de eigenaar van de IBCA Coffee Academy en Espresso Italia in Arizona.

3. Het Nederlands Latte Art Kampioenschap
Omdat het Nederlands Latte Art Kampioenschap natuurlijk tijdens het festival plaatsvindt, zijn de  beste latte art-kunstenaars al in Amsterdam. We hebben ware topbarista’s kunnen strikken voor een reeks latte art demonstraties. Ondermeer latte art gigant Jesse Fook en de huidig Nederlands latte art kampioen Nick Vink schenken direct op het podium hun mooiste designs. 

4/ Coffee Mixologists Freestyle Sessies
Wanneer ze geen nieuwe cocktails uit de mouw schudden op het Coffee Mixologists podium, nemen de barista’s uit de coffee mixology-duo’s het Latte Art Live podium over voor een fijne freestyle sessie. Ze hebben de Coffee Mixologists finale bereikt op basis hun techniek, persoonlijkheid en creativiteit. Dit zijn shows die je zeker niet mag missen!

5/ De Machine
De Coffee Mixologists zullen tijdens de competitie perfecte shots trekken uit de Sanremo Café Racer espressomachine; de officiële sponsor van deze competitie. De Racer wordt geroemd als ‘s werelds stabielste espressomachine als het gaat om betrouwbaarheid, precisie en druk. Kom ‘m in actie bekijken op het Latte Art Live podium.
 

Sponsors
Related Experiences
Let's keep in touch!
Enter security code:
Security code

Proudly Sponsored By:
Coffee Mixologists Sponsors:
Latte Art Live Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2018.