Vr. 13 - Zon. 15 Maart 2020 | Westergasfabriek
  • The Mindful Coffee Tasting Experience

DIT JAAR NODIGEN WE JE GRAAG UIT VOOR EEN GLOEDNIEUWE EN WERKELIJK ONVERGETELIJKE KOFFIEPROEVERIJ – THE MINDFUL COFFEE TASTING EXPERIENCE.

 

Ga op in deze gloednieuwe meditatieve VIP-proeverij, waarbij meerdere zintuigen worden geprikkeld en een ervaren gids je meeneemt op een bijzonder avontuur.

De MCT-experience vindt plaats in een kalme en ontspanning omgeving, zodat je even helemaal wegbent van de drukte van het festival.

Deze bijzonder persoonlijke en onvergetelijke koffie-ervaring moedigt je aan om de voordelen van meditatie zelf te ervaren en verder te onderzoeken, terwijl je geniet van heerlijke specialty coffee.WAT HOUDT DE MCT-EXPERIENCE PRECIES IN?


Tijdens de 45-minuten durende sessie leidt Just Breathe-expert Michael James Wong je door een meditatieve koffieproeverij heen, waarna een educatieve discussie én branddemonstratie volgt met één van onze speciale gast-specialty coffeebranders.

De proeverij biedt een diepgaand inzicht in “The Mindful Coffee Movement” – een nieuwe holistische benadering van koffie drinken die mensen stimuleert koffie met meer aandacht te kopen, zetten en drinken. En ondertussen ook de verspilling te verminderen en koffieproducerende gemeenschappen te steunen.

Na de sessie ontvang je naast diverse leuke VIP-goodies het Mindful Coffee Tasting-handboek, waarmee  je thuis nog meer kunt leren over The Mindful Coffee Movement.


 

Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
Security code

Proudly Sponsored By:
Coffee Mixologists Sponsors:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2019.