5 - 7 November 2021 | Westergas
  • SCA NL Championships

NA MAANDENLANGE VOORBEREIDING STAAN NEDERLANDS BESTE BARISTA’S WEER KLAAR OM DE JURY ÉN HET PUBLIEK TE IMPONEREN TIJDENS DE VIER SCA NL CHAMPIONSHIPS, DIE PLAATSVINDEN OP HET FESTIVAL. 


The Amsterdam Coffee Festival host in samenwerking met SCA NL vier fantastische koffiewedstrijden.

Zie de meesters in actie tijdens het zeer prestigieuze Dutch Barista Championship. Een wedstrijd die de zes finalisten uitdaagt op skills, nauwkeurigheid en vermogen om onder druk te presteren, terwijl ze vechten voor de kans om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het World Barista Championship 2020.

In de finale van de Dutch Brewers Cup gaat het erom welke barista de lekkerste filterkoffie zet met de Chemex, V60 of misschien AeroPress. De line-up is met drievoudig baristakampioen Lex Wenneker, 2018 Dutch Cup Tasterskampioen Niels te Vaanhold, 2018 Dutch AeroPresskampioen Milo Gil en titelverdediger Sander Groenink simpelweg on fire en spannend gaat het zeker worden!

Bezoekers kunnen de pro’s ook al stomend, schuimend en gietend in actie zien in hun poging om tot Dutch Latte Art Champion 2020 gekroond te worden, of tijdens de Dutch Cup Tasters Championship – een waar spektakel met 32 deelnemers.
 

Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
 Security code

Proudly Sponsored By:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2021.