5 - 7 November 2021 | Westergas
  • The Fields

De groene oase in het hart van het festival is terug!


Met live dj-sets, weelderige cocktails en royale picknicktafels heeft The Fields alles in huis om van dit festivalweekend een feestje te maken.

Hier, bij de centrale bar in de Gashouder, bereidt het team van Monin hemelse cocktails én mocktails. Op het menu staan onder andere de heavenly nougat, caramel cino, chai latte en nieuwe cold brew lemonade, die je allen dankzij iZettle gemakkelijk draadloos betaalt. 

old-fashioned-orange.jpg

ACF-SUNDAY-LARGE-5802.jpg

En dan hebben de vinyladepten van pop-upshop Espresso Records opnieuw de tofste dj’s gestrikt. Van tropische tunes tot relaxte mediterrane beats - dit is de 2020 line-up:

VRIJDAG 

15.00-17.00 uur: Keizer b2b Wilson
Keizer b2b Wilson zijn twee vrienden met een ongelooflijke passie voor mooie platen. Een perfecte combinatie aan de koffietafel.

17.00 - 20.00 uur: Doo-Bop b2b D.J. Klapsalon
Doo-Bop en D.J. Klapsalon zijn echte vinyljunkies uit Rotterdam. Elk weekend draaien ze ergens in Nederland de sterren van de hemel. 

ZATERDAG 

12.00-15.00 uur: O'Riordan
De broers Tom en Chris O'riordan komen uit Leiden en combineren op sublieme wijze Afrikaanse boogie, gospel funk tot spiritual jazz. 

15.00-18.00 uur: Chris Floris b2b Ask me Later
De Amsterdamse Chris Floris met de Utrechtse dj Toine van der Linden a.k.a Ask Me Later weten vanuit hun dj-booth altijd te verrassen met funky pareltjes en een megadiepe platentas. 

ZONDAG 

13.00-15.00 uur: Groovy J
Nieuwkomer in de scene, Groovy J heeft inmiddels al aardig wat gigs op zijn naam. Disco, boogie, funk, hiphop: hij draait het allemaal. 

15.00-17.00 uur: Cracken
De Franse dj Cracken is een van Espresso Record’s meest favoriete dj's op het moment. Laat je verrassen door mix van obscure jazz funk en warme coffee vibes.
 

Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
 Security code

Proudly Sponsored By:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2021.