Vr. 13 - Zon. 15 Maart 2020 | Westergasfabriek
  • The Fields

The Fields is een groene oase in het hart van festival waar muziekliefhebbers samenkomen om te genieten van live dj-sets en heerlijke koffiecocktails met gin.


Je hebt naar Coffee Mixologists gekeken, diverse overheerlijke single origin koffies van het seizoen geproefd, geleerd hoe je een hartje schenkt en een vette koffiesweater gekocht. Dan is het tijd om een cocktail te bestellen en de voetjes van de vloer te laten gaan tijdens de live-optredens van de beste dj’s.

Van tropische tunes tot relaxte mediterraanse beats, The Fields heeft alles om in de feeststemming te komen, waaronder koffiecocktails met gin. Van klassiekers tot unieke signature cocktails van Tia Maria en Opihr gin, er is voor ieder wat wils.

Laat dit feest maar beginnen!
 

Kremlin Disko


De man achter Kremlin Disko is Anton Pairel - een jonge Russische dj die in Amsterdam woont. Met zijn energieke persoonlijkheid en geweldige muzieksmaak, brengt hij de feeststemming er gegarandeerd in.

Kremlin-Disko_UNMUTE_Press_4.jpg
 

WickeD Jazz Sounds


Van een gezelschap dat sinds 2002 steengoede feestjes organiseert, is Wicked Jazz Sounds uitgegroeid tot een waar muzikaal platform. Keer op keer weten ze de warmte van jazz en de energie van dance samen te brengen. Met ontelbare sets op bekende festivals in Nederland, internationale shows, radio-optredens, een platenmaatschappij en sinds 2015 ook hun eigen festival, weet dit doorgewinterde muziekcollectief als geen ander hoe ze je aan het dansen moeten krijgen.

WJS-promo.jpg
 

INI Movement


Het muzieklabel INI Movement brengt je al jaren de beste beats van nationale en internationale artiesten en producers. Producer/dj/vocalist Mitch (Mischa van der Winkel) en Rebiere (Lucas van Ee), de jonge, talentvolle producer die zelf meerdere instrumenten speelt, zullen tijdens deze set veel eigen nieuwe tracks en herkenbare soulklassiekers laten horen.

INI-Movement.jpg
 

Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
Security code

Proudly Sponsored By:
Coffee Mixologists Sponsors:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2019.