5 - 7 November 2021 | Westergas
  • The Mindful Coffee Tasting Experience

Na een succesvolle eerste editie is The Mindful Coffee Tasting Experience terug. Neem tijdens The Amsterdam Coffee Festival opnieuw deel aan deze onvergetelijke koffieproeverij. 

 

De innovatieve, meditatieve koffieproeverij, die meerdere zintuigen prikkelt, is speciaal ontworpen om bezoekers mee te nemen op een bijzonder avontuur.

De MCT-experience vindt plaats in een ontspannen omgeving met gedimd licht, zodat je even helemaal aan de commotie van het festival kunt ontsnappen, maar nog steeds geniet van mooie koffies.

LCF2019_LowRes_FINAL_KayLockett_071.jpg
 

WAT HOUDT HET PRECIES IN?


Tijdens een 45-minuten durende sessie neemt de Britse meditatie- en yoga-expert Michael James Wong je samen met KEEN Coffee mee op een meditatieve koffiebelevenis. De proeverij biedt een diepgaand inzicht in The Mindful Coffee Movement: een nieuwe, holistische benadering, die mensen stimuleert met meer aandacht hun koffie te kopen, zetten en drinken. Belangrijk bijeffect is minder verspilling en het steunen van koffieproducerende gemeenschappen te steunen. 
 
KEEN Coffee brandde in 2019 opnieuw de westrijdkoffie van Zwitsers baristakampioen Mathieu Theis, die tijdens de finale van het World Barista Championship de zesde plaats bemachtigde. En KEEN’s Bonne Postma en Rob Kerkhoff hebben ook dit jaar weer de koffies voor The Mindful Coffee Experience geselecteerd. Kortom, dat wil je niet missen!
 
En we laten je natuurlijk niet met lege handen vertrekken. Na de sessie ontvang je, naast diverse VIP-goodies, het Mindful Coffee Tasting-handboek, zodat je thuis nog meer kunt leren over The Mindful Coffee Movement.


VERZEKER JOUW PLEK! 

VIP-kaarten voor The Mindful Coffee Tasting Experience zijn beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Tickets kunnen online worden gekocht: amsterdamcoffeefestival.com/tickets

 

Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
 Security code

Proudly Sponsored By:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2021.