Dutch English
30 maart - 01 april 2023 / Westergas
Never Go Hungry
Street Food Market

NA ALLE KOFFIE DIE JE OP HET FESTIVAL ZAL DRINKEN, VERWACHTEN WE DAT JE WEL TREK KRIJGT!


Dus, begeef je naar The Street Food Market zodra je hongerig wordt en doe je tegoed aan heerlijke gerechten van de hotste foodconcepten uit de regio.
 

DE 2022 LINE-UP:
 

CREPES-MOBIEL
De Crêpes-Mobiel specialiseert zich in heerlijke Franse flensjes, zowel voor de zoetekauwen onder ons als voor de hartige liefhebber. Deze traditionele flensjes worden vers geserveerd vanuit hun witte vintage Citroën Hy foodtruck gepimpt door eigenaar Frederic Holaind.

 

DE GRILLENDE KEUKENMEIDEN

Vanuit de vintage paardentrailer serveert eigenaresse Sophie Weesie met haar meiden heerlijke quesadillas met een twist. Gemaakt van traditioneel Libanees brood, gevuld met gemarineerde kip, beef met jalapeno’s of een vegetarische variant met falafel en pesto. Klaar om door jou verorberd te worden!
 

PASTA JOE

Een klein bord geluk is voor velen vers gemaakte pasta met een rijke saus en kaas. Tijdens het festival bereidt Pasta Joe ter plekke jouw favoriete pasta arrabbiata, pesto, bolognese of pesto pollo. Vergeet de parmezaanse kaas niet. Buon appetito!


KITCH'N FRIES
Daphne Mosmans en haar Kitch’n Fries verblijden festivalgangers in binnen- en buitenland met traditionele gerechten en een flinke dosis jaren ‘50 glamour. Doe je tegoed aan de handgesneden friet met schil en kies uit een divers assortiment van versgemaakte sauzen en toppings.
 

MERCADO UNO
Empanadas zijn misschien wel het populairste streetfood in Argentinië. In Buenos Aires kun je op elke  straathoek wel een verse empanada te scoren. De in Argentinië geboren chef Daniël Kisjes heeft samen met zijn familie een selectie gemaakt van de lekkerste vullingen voor hun empanadas. Vamos!
 

WORSTTRUCK

Vlees is een luxeproduct, waar alleen echt van te genieten is als het met aandacht voor dier, planeet én smaakpapillen is bereid, gelooft Worsttruck’s oprichter Jarno Wendelgest. Gemaakt van biologisch vlees en gekruid met de klassieke Italiaanse smaak van venkel en tijm, worden hun worsten geserveerd op een vers maïsbroodje met zachte zuurkool of rucola en huisgemaakte chutney. Eet je geen vlees? Niet getreurd; de Worsttruck serveert ook veganistische hotdogs!
 

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alleborgh
Alpro
Brita
Espresso Service West
Eversys
Faema
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
Just Breathe
Keen Coffee
La Cimbali
La Marzocco
Monin
Slayer
Trabocca
Zettle
Westergas
KoffieT cacao
© 2022 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks