Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
Never Go Hungry
Street Food Market

 

Na alle koffie op het festival, verwachten we dat je wel trek krijgt! 

Begeef je naar de Street Food Market zodra de honger toeslaat en tank bij met een scala aan heerlijke gerechten van de hotste foodconcepten uit de regio
 

CREPES-MOBIEL
Crêpes-Mobiel specialiseert zich in heerlijke Franse flensjes, zowel voor de zoetekauwen onder ons als voor de liefhebber van hartig eten. De traditionele flensjes worden vers geserveerd vanuit een witte vintage Citroën Hy foodtruck gepimpt door eigenaar Frederic Holaind.

KITCH'N BOOZ
Daphne Mosmans en haar Kitch’n Booz verblijden festivalgangers in binnen- en buitenland met traditionele gerechten en een flinke dosis jaren 50 glamour. Doe je tegoed aan de handgesneden friet met versgemaakte sauzen en toppings.

 

WORSTTRUCK

Vlees is een luxeproduct, waar alleen echt van te genieten is als het met aandacht voor dier, planeet én smaakpapillen is bereid, gelooft Worsttruck’s oprichter Jarno Wendelgest. Gemaakt van biologisch vlees en gekruid met de klassieke Italiaanse smaak van venkel en tijm, worden hun worsten geserveerd op een vers maïsbroodje met zachte zuurkool of rucola en huisgemaakte chutney. Eet je geen vlees? Niet getreurd; Worsttruck serveert ook veganistische hotdogs!

MEGAWATI INDONESIAN CUISINE

Met haar Indonesische roots maakt Megawati de heerlijkste traditionele Indonesische gerechten. Van versgebakken nasi goreng en broodjes rendang tot de verrukkelijke sateh ajam op houtskool geroosterd op de originele Indonesische bbq, overgoten met de authentieke huisgemaakte satésaus. Selamat makan (eet smakelijk!).

OKINI
Opgericht door het getalenteerde duo Akira en Hitomi serveert Okini overheerlijke Japanse katsu-curry’s en allerlei zoetigheden, die je moeilijk zult kunnen weerstaan. ‘Okini' betekent 'Dank je wel' in het dialect van Osaka, een stad die bekendstaat als een gastronomisch paradijs in Japan. Maak je op voor een onvergetelijke samensmelting van smaken met Okini dat zijn Amsterdam Coffee Festival-debuut maakt!

MOKSHA
Maak kennis met Moksha, de tweede nieuwkomer op de Street Food Market, dat Italiaans en Indiase vegetarische fusion gerechten naar het festival brengt, die je rechtstreeks naar culinair walhalla voeren.

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks