Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
Never Go Hungry
Street Food Market

NA ALLE KOFFIE DIE JE OP HET FESTIVAL ZAL DRINKEN, VERWACHTEN WE DAT JE WEL TREK KRIJGT!
 Dus, begeef je naar The Street Food Market zodra je hongerig wordt en doe je tegoed aan heerlijke gerechten van de hotste foodconcepten uit de regio.
 

CREPES-MOBIEL
De Crêpes-Mobiel specialiseert zich in heerlijke Franse flensjes, zowel voor de zoetekauwen onder ons als voor de hartige liefhebber. Deze traditionele flensjes worden vers geserveerd vanuit hun witte vintage Citroën Hy foodtruck gepimpt door eigenaar Frederic Holaind.

 

DE GRILLENDE KEUKENMEIDEN

Vanuit de vintage paardentrailer serveert eigenaresse Sophie Weesie met haar meiden heerlijke quesadillas met een twist. Gemaakt van traditioneel Libanees brood, gevuld met gemarineerde kip, beef met jalapeno’s of een vegetarische variant met falafel en pesto. Klaar om door jou verorberd te worden!


KITCH'N BOOZ
Daphne Mosmans en haar Kitch’n Booz verblijden festivalgangers in binnen- en buitenland met traditionele gerechten en een flinke dosis jaren ‘50 glamour. Doe je tegoed aan de handgesneden friet met schil en kies uit een divers assortiment van versgemaakte sauzen en toppings.
 

WORSTTRUCK

Vlees is een luxeproduct, waar alleen echt van te genieten is als het met aandacht voor dier, planeet én smaakpapillen is bereid, gelooft Worsttruck’s oprichter Jarno Wendelgest. Gemaakt van biologisch vlees en gekruid met de klassieke Italiaanse smaak van venkel en tijm, worden hun worsten geserveerd op een vers maïsbroodje met zachte zuurkool of rucola en huisgemaakte chutney. Eet je geen vlees? Niet getreurd; de Worsttruck serveert ook veganistische hotdogs!

MEAT-UP
Op de barbecue wordt vlees volgens Meat-up het meest smaakvol en puur bereid. Niet veel mensen kennen écht ambachtelijk low en slow bereid vlees en daar willen zij verandering in brengen. Hier proef je de lekkerste gerechten van de BBQ, die echt de tijd hebben gehad. Denk aan smakelijke burgers, 6 uur lang gerookte ribs en 16 uur lang slow gegaard pulled beef. Het water loopt je in de mond.

MEGAWATI
Met haar Indonesische roots maakt Megawati de meest heerlijke en traditioneel Indonesische gerechten. Van de alom geprezen handgemaakte rijkgevulde en heerlijk gekruide kip en vega loempia’s, broodje rendang (Indonesisch stoofvlees), tot en met de-niet-te-versmaden saté ayam (van kippendijfilet) houtskool geroosterd op de originele Indonesische bbq en overgoten met de authentieke zelfgemaakte Indonesische satésaus. Kom genieten en waan je voor eventjes in het land van de rijstvelden. Selamat makan (eet smakelijk!).

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Alleborgh
Alpro
Brita
Coffee Based
De Vrij Espresso Service
Decent Packaging
ECoffee Cup
Espresso Service West
Faemina
Holland Jersey
Huskee
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
La Cimbali
La Marzocco
Latte Art Factory
Monin
Packiro
Sanremo
Slayer
Smirnoff
Stronghold
Sucafina
Westergas
KoffieTcacao
© 2023 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks