Dutch English
31 maart - 02 april 2022 / Westergas
Street Food Market

NA ALLE KOFFIE DIE JE OP HET FESTIVAL ZAL DRINKEN, VERWACHTEN WE DAT JE WEL TREK KRIJGT!


Dus, begeef je naar The Street Food Market zodra je hongerig wordt en doe je tegoed aan heerlijke gerechten van de hotste foodconcepten uit de regio.
 

DE 2020 LINE-UP


JOERI TANDOERI

 

Het maakt niet uit hoeveel koffie je ook in de neus hebt, de kruidige Indiase barbecue van Joeri Tandoeri trekt bezoekers vanuit alle hoeken naar de kleurrijke foodtruck. Vanuit een echte tandoori-oven, traditionele Indiase met houtskool gevuurde kleioven die wel 300-400ºC heet wordt, maakt Joeri onder andere malse kip tandoori op spies met vers naanbrood.
 

DE GRILLENDE KEUKENMEIDEN

 

Vanuit de vintage paardentrailer serveert eigenaresse Sophie Weesie met haar meiden heerlijke quesadillas met een twist. Gemaakt van traditioneel Libanees brood, gevuld met gemarineerde kip, beef met jalapeno’s of een vegetarische variant met falafel en pesto. Klaar om door jou verorberd te worden!
 

PASTA JOE

 

Een klein bord geluk is voor velen vers gemaakte pasta met een rijke saus en kaas. Tijdens het festival bereidt Pasta Joe ter plekke jouw favoriete pasta arrabbiata, pesto, bolognese of pesto pollo. Vergeet de parmezaanse kaas niet. Buon appetito!


KITCH'N FRIES


Daphne Mosmans en haar Kitch’n Fries verblijden festivalgangers in binnen- en buitenland met traditionele gerechten en een flinke dosis jaren ‘50 glamour. Doe je tegoed aan de handgesneden friet met schil en kies uit een divers assortiment van versgemaakte sauzen en toppings.
 

CREPES-MOBIEL


De Crêpes-Mobiel specialiseert zich in heerlijke Franse flensjes, zowel voor de zoetekauwen onder ons als voor de hartige liefhebber. Deze traditionele flensjes worden vers geserveerd vanuit hun witte vintage Citroën Hy foodtruck gepimpt door eigenaar Frederic Holaind.
 

MERCADO UNO


Empanadas zijn misschien wel het populairste streetfood in Argentinië. In Buenos Aires kun je op elke  straathoek wel een verse empanada te scoren. De in Argentinië geboren chef Daniël Kisjes heeft samen met zijn familie een selectie gemaakt van de lekkerste vullingen voor hun empanadas. Vamos!
 

WORSTTRUCK

 

Vlees is een luxeproduct, waar alleen echt van te genieten is als het met aandacht voor dier, planeet én smaakpapillen is bereid, gelooft Worsttruck’s oprichter Jarno Wendelgest. Gemaakt van biologisch vlees en gekruid met de klassieke Italiaanse smaak van venkel en tijm, worden hun worsten geserveerd op een vers maïsbroodje met zachte zuurkool of rucola en huisgemaakte chutney. Eet je geen vlees? Niet getreurd; de Worsttruck serveert ook veganistische hotdogs!
 

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Eversys
Faema
iZettle
Monin
Westergas
Roast Masters' Sponsors
Slayer
Brita
Alpro
Trabocca
Latte Art Live Sponsors
Alpro
La Cimbali
Media Partners
KoffieT cacao
© 2021 Allegra Events Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks