Dutch English
31 maart - 02 april 2022 / Westergas
12 augustus 2020
BLUEY'S
 

Amsterdam's new kid in town BLUEY’S serveert specialty coffee en een all-day brunch op Zeeburgereiland.

  
Na de nieuwe Espressofabriek is Zeeburgereiland nóg een koffiezaak rijker. Neef en nicht Timo Theeuwes en Loeki Kin openden begin juli Bluey’s in de kersverse Amsterdamse stadswijk. Loeki met jarenlange ervaring als barista en conceptontwikkelaar voor koffiebarren, Timo met een passie voor koken. 
 

Australië


Het leeuwendeel van haar koffie-ervaring deed Loeki op in Australië. “Ik werkte als barista in drukke koffie- en brunchzaken in onder andere Sydney en Byron Bay. Daar heb ik geleerd dat koffie meer is dan een mooi product. Het gaat namelijk ook om het creëren van een welkome omgeving. Koffie is onderdeel van een lifestyle voor mensen; een belangrijk moment op de dag. Ik probeer deze focus op kwaliteit en klantgerichtheid in BLUEY’S toe te passen.” 


 

Lokale producten


Loeki en Timo werken samen met lokale leveranciers zoals MOMA, Slagerij de Wit, Bakkerij MAMA en koffiebranderij Stooker. “In de toekomst willen we ook andere Amsterdamse koffiebranderijen gaan gebruiken voor filter.” Filterkoffie wordt gezet met de Kalita en de Moccamaster voorziet in kleine, kwalitatieve batchbrews. Naast specialty koffie, serveert BLUEY’S een all-day brunch en een selectie van Amsterdamse bieren. “Hiermee willen we Amsterdam naar het eiland brengen.” 

Adres: Eef Kamerbeekstraat 182
Openingstijden: di-zon: 8.00 - 17.00 uur
Instagram: blueysnl

Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met koffieTcacao magazine.
 
 

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Eversys
Faema
iZettle
Monin
Westergas
Roast Masters' Sponsors
Slayer
Brita
Alpro
Trabocca
Latte Art Live Sponsors
Alpro
La Cimbali
Media Partners
KoffieT cacao
© 2021 Allegra Events Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks