Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
17 juli 2020
Vakantiekoffie: dit heb je nodig!

Of het dit jaar nu een #staycation óf toch een #vacation wordt, lekkere koffie mag niet ontbreken. 
Met deze recente handzame producten zet je eenvoudig versgezette koffie, filter én espresso.


AeroPress-Go-with-accessories.png

AeroPress Go

Sinds 2019 heeft de filterzetmethode AeroPress een kleiner broertje. De AeroPress Go is een slag kleiner en wordt geleverd met een afsluitbare dop en een beker. Alles in één dus! Met alle capaciteiten van een normale AeroPress is dit nieuwe model geoptimaliseerd voor reizen.
Prijs €39.50 
bol.com

aerotableTG7A7293.jpg
 
Prismo AeroPress® Attachment
Prismo is het geheim “to pulling a great shot” zonder espressomachine. Met deze nieuwe uitvinding van het Amerikaanse merk Fellow tover je in een handomdraai jouw AeroPress om tot een espressomaker. Het speciaal ontworpen ventiel zorgt ervoor dat de koffie afgesloten blijft, totdat je deze er onder druk doorheen perst en eindigt met een espresso-stijl shot met een volle body waarin je zelfs latte art kunt schenken. Na gebruik kan de koffiepuck bij het compost en spoel je het metalen filter makkelijk af onder de kraan. Klik hier voor de brew guides van Fellow, die je onder andere op weg helpen naar een mooi crema met de Prismo.
Prijs €30.90
bol.com

cafelat-robot-2.png

Cafelat Robot Espresso Maker
Iets groter van formaat, maar oh zo imposant is de Robot Espresso Maker van Cafelat. Het is het geesteskind van voormalig La Marzocco technicus, importeur en espressomachineverzamelaar Paul Pratt, oprichter van Cafelat, dat we allemaal kennen van de fijne microvezeldoekjes. De laatste toevoeging aan het Cafelat-assortiment is een volledig handmatig koffiezetapparaat waar je zonder hele ingewikkelde techniek de beste espresso’s uit perst. Het enige wat je nodig hebt, is gemalen koffie en kokend water. De espressomaker bevat geen verwarmingselement of boiler. Het is simpelweg een kwestie van de filterdrager vullen met kokend water, waarna het direct afkoelt tot ongeveer 95 graden, perfect voor het bereiden van een killer-espresso. Kind, eh, robot kan de was doen.
Prijs €369 of €439 (met drukmeter)
specialtycoffee.nl

Coffeedesk-Speciality-Coffee-Butelki-termiczne-Cafflano-Klassic-All-In-One-Coffee-Maker-Cafflano-Go-Brew-1920x1281.jpg

Cafflano® Go-Brew
Beanscorp komt na de Cafflano Klassic, Cafflano Kompact en Cafflano Kompresso met de Cafflano Go-Brew. De Go-Brew is een to-go beker en pour-over zetmethode in één. Door simpelweg het bovenste gedeelte om te keren, vormt de fles een filterzetmethode die eenvoudig mee te nemen is. De fles, gemaakt van eco-vriendelijk bioplastic Ecozen, is beschikbaar in zes verschillende kleuren: zwart, rood, ivoor, roze, paars en mint. Ook graag versgemalen koffie? Maak dan jouw koffieset compleet met de Cafflano®- handmolen. Met een gewicht van slechts 300 gram is deze molen perfect om mee te nemen. Dankzij een extra wijde opening komt elke koffieboon - maximaal 30 gram - in de Cafflano® Krinder terecht. De molen met conische maalschijven heeft eenvoudig genummerde maalstappen.
Prijs Go-Brew €49,99 
Prijs Krinder € 99,- 

amazon.com
 
Freshdrip-Ethiopia-mediumroast.jpg

Freshdrip
Met Freshdrip geniet je dankzij ingenieuze Japanse technologie overal van versgezette specialty coffee uit Ethiopië of Colombia. In het vliegtuig, op het strand, op festivals, in hotels, thuis óf op kantoor, met Freshdrip maak je zonder apparatuur of baristavaardigheden een verse filterkoffie. Het enige wat je nodig hebt is warm water en een mok. Bestel Freshdrip per 7, 50 of 100 stuks.
Prijs vanaf €6.95 
freshdrip.com
 
KDC-02-B_1.jpg

V60 Dripper 02 Kasuya Model 
De V60 dripper van het innovatieve Japanse merk Hario is in koffieland niemand onbekend. Om de 4:6 methode van Tetsu Kasuya, winnaar van de 2016 World Brewers Cup, te ondersteunen heeft Hario samen met de kampioen de V60 ceramic Kasuya size 2 dripper ontwikkeld. De conventionele ‘ribben’ aan de binnenkant van de V60 zijn aangepast voor een tragere, betere extractie, wat het toelaat om met dezelfde grove maling een sterkere koffie te zetten. Probeer het nu zelf!
Prijs €26
baristasite.com
 
Handpresso-Auto-Capsule-main-HD.jpg 

Handpresso Auto Capsule
Altijd en overal van een shot espresso genieten? Dit kan met Handpresso Auto Capsule! Ideaal voor als je veel onderweg bent. De Handpresso Auto Capsule past naadloos in de bekerhouder, je steekt de plug in de 12/24 volt-aansluiting van je auto en in slechts tweeënhalve minuut wordt de koffie bereid. Met de optionele 220V power adapter kun je zelfs thuis of op je vakantieadres van koffie genieten.
Prijs €199,95
handpresso.nl
 

Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met koffieTcacao magazine.

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks