Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
03 december 2014
King Kong Coffee
King Kong Coffee is een eenmanszaak. Eigenaar en barista Marc Vandebroek ís King Kong Coffee. Hij houdt net zoveel van koffie als de Vlaamse koffieliefhebbers van hem houden. Marc ontwierp en bouwde zijn zaak zelf. En niet zonder resultaat.
KingKongCoffee is een eenmanszaak. Eigenaar en barista Marc Vandebroek ís KingKongCoffee. Hij houdt net zoveel van koffie als de Vlaamse koffieliefhebbers van hem houden. Marc ontwierp en bouwde zijn zaak zelf. En niet zonder resultaat.

Lectuurbakkenlamp
Lampenkappen waren ooit wasmachinetrommels of lectuurbakken.King Kong prijkt groen en groots op de muur. De koffie is echter de grootste attractie van deze gorilla onder de koffiespots. Achter de halfronde bar stralen KingKongs wapens je toe. Een La Marzocco Linea die wordt gevuld vanuit de Anfim Compak maler. Eten vind je niet op de kaart, maar muffins of cake kunnen zomaar aanwezig zijn. Het is dan 100% homemade door QueenKong.

Monkey balls
“Marc lijkt nogal op een aap”, aldus zijn vrouw, “vandaar de naam KingKongCoffee”. Geheel in stijl kun je een ‘Ghodzilla’ bestellen, warme chocolademelk met chili. Of een warme choco met zestien Maltesers: ‘Monkey Balls’.

Koffie: Caffénation
Thee: Crusio
Melk: Campina
Sojamelk: Alpro

Tekst Charlotte Leemans
Met dank aan The Belgium & Netherlands Coffee Guide 2012
Spotted by koffieTcacao magazine

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks