Dutch English
31 maart - 02 april 2022 / Westergas
03 december 2014
King Kong Coffee
King Kong Coffee is een eenmanszaak. Eigenaar en barista Marc Vandebroek ís King Kong Coffee. Hij houdt net zoveel van koffie als de Vlaamse koffieliefhebbers van hem houden. Marc ontwierp en bouwde zijn zaak zelf. En niet zonder resultaat.
KingKongCoffee is een eenmanszaak. Eigenaar en barista Marc Vandebroek ís KingKongCoffee. Hij houdt net zoveel van koffie als de Vlaamse koffieliefhebbers van hem houden. Marc ontwierp en bouwde zijn zaak zelf. En niet zonder resultaat.

Lectuurbakkenlamp
Lampenkappen waren ooit wasmachinetrommels of lectuurbakken.King Kong prijkt groen en groots op de muur. De koffie is echter de grootste attractie van deze gorilla onder de koffiespots. Achter de halfronde bar stralen KingKongs wapens je toe. Een La Marzocco Linea die wordt gevuld vanuit de Anfim Compak maler. Eten vind je niet op de kaart, maar muffins of cake kunnen zomaar aanwezig zijn. Het is dan 100% homemade door QueenKong.

Monkey balls
“Marc lijkt nogal op een aap”, aldus zijn vrouw, “vandaar de naam KingKongCoffee”. Geheel in stijl kun je een ‘Ghodzilla’ bestellen, warme chocolademelk met chili. Of een warme choco met zestien Maltesers: ‘Monkey Balls’.

Koffie: Caffénation
Thee: Crusio
Melk: Campina
Sojamelk: Alpro

Tekst Charlotte Leemans
Met dank aan The Belgium & Netherlands Coffee Guide 2012
Spotted by koffieTcacao magazine

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Eversys
Faema
iZettle
Monin
Westergas
Roast Masters' Sponsors
Slayer
Brita
Alpro
Trabocca
Latte Art Live Sponsors
Alpro
La Cimbali
Media Partners
KoffieT cacao
© 2021 Allegra Events Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks