Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
10 maart 2015
Amsterdam Coffee Festival: Bike Tour
Nog krap twee maanden, dan barst The Amsterdam Coffee Festival los. Wie vóór die tijd wil voorproeven… er zijn genoeg nieuwe  koffietrends. Wij deden alvast een rondje 020 om de sfeer op te doen. Op de fiets achter je neus aan! 

Nog krap twee maanden, dan barst The Amsterdam Coffee Festival los. Wie vóór die tijd wil voorproeven… er zijn genoeg nieuwe  koffietrends.

Wij deden alvast een rondje 020 om de sfeer op te doen. Op de fiets achter je neus aan! 


Coffee in the Kitchen  


Een ideaal vertrekpunt is de SieMatic Flagship Store aan het Vondelpark. Hier vind je volop Urban Styles keukendesigns. Een oppepper om vervolgens eens Caffénation te bezoeken.

Deze koffiebar ligt aan de Theophile de Bockstraat, tussen het Rembrandtpark en het Vondelpark. De barista ter plaatse is Bert Van Wassenhove.  


Hot‐Spots  


Wat kun je verder tegen het lijf lopen? Bij White Label Coffee (Jan  Evertsenstraat) in ieder geval de koffietalenten Elmer Oomkes en Francesco Grassotti.

En bij Headfirst Coffee Roasters (Westerstraat) natuurlijk dé barista van 2015: Lex  Wenneker. Vergeet niet één van de home-mades van Leonie mJeursen te scoren, op de Bilderdijk bij Baksels. 


Nitro  Coffee  


Bij Lot Sixty One wacht nóg een coffee‐shot, de eerste Nitro Cold Brew in Town, gecreëerd door Adam Craig  en  Paul  Jenner. Dus, echt nog even langs de Kinkerstraat! 

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks