Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
10 maart 2015
Kees Van Der Westen
Tegen het einde van zijn studie industrieel ontwerp merkte Kees Van Der Westen op dat de espressomachines uit Italië lang niet meer zo mooi waren als in de jaren 50 en 60.

Hij ontwierp een unieke espressomachine, de vonk voor zijn reis in de wereld van espresso. 
Tegen het einde van zijn studie industrieel ontwerp merkte Kees Van Der Westen op dat de espressomachines uit Italië lang niet meer zo mooi waren als in de jaren 50 en 60.

Hij ontwierp een unieke espressomachine, de vonk voor zijn reis in de wereld van espresso. Van Der Westen bouwde meer eenmalige ontwerpen tot hij begin jaren 90 zijn eerste seriemodel bouwde, de Stromboli. Met veel research perfectioneerde hij de techniek die tot de Mirage leidde, uiteraard met een bijzonder ontwerp.

De twee modellen die volgde begonnen op de tekentafel van Van Der Westen. Na intensieve samenwerking met vakidioten wereldwijd worden er inmiddels drie modellen gemaakt: De Mirage, Speedster en de Spirit.

Iedere machine is in eigen beheer met de hand gebouwd en voor vele professionals wereldwijd de favoriet om de hoogste kwaliteit mogelijk te serveren.


The Amsterdam Coffee Festival


High-end koffieland is een grote zwerm vrije vogels, mensen met een gezamenlijk doel. 

Waar in andere markten kennis & kunde geheim gehouden wordt –kennis is immers macht- deelt de barista met liefde en plezier zijn inzichten met anderen. 

De concurrent is een partner met dezelfde missie: kwaliteitsbeleving vergroten. Dat verdient een podium.

Tijdens het ACF hebben we een deel van onze stand daarvoor gereserveerd; een plek waar vrije vogels hun kennis & kunde delen. 

Naast ons complete espressomachine assortiment zetten wij 2 Speedsters neer en nodigen iedereen uit om tot grote hoogte te slipstreamen.

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Alleborgh
Alpro
Brita
Coffee Based
De Vrij Espresso Service
Decent Packaging
ECoffee Cup
Espresso Service West
Faemina
Holland Jersey
Huskee
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
La Cimbali
La Marzocco
Latte Art Factory
Monin
Packiro
Sanremo
Slayer
Smirnoff
Stronghold
Sucafina
Westergas
KoffieTcacao
© 2023 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks