Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
16 februari 2016
Hop & Stork

KTC Magazine is altijd op zoek naar de hotste koffie-, thee- en cacaospots in binnen- en buitenland. In deze ‘Gespot’ aandacht voor Hop & Stork, Passage 82, Den Haag.


Afgelopen zomer opende in een prachtig, historisch pand in de Oude Passage in Den Haag Hop & Stork. Verdeeld over twee verdiepingen bevinden zich in dit volledig gerenoveerde rijksmonument een open chocolade-atelier, een winkel, een proeflokaal en een workshop-/ontvangstruimte. Eigenaren Anil Soekhoe en Remco Groenwold besloten vorig jaar hun banen op te zeggen om hun passie voor mooie chocolade en fijne koffie te volgen. Hop verwijst naar Baron Hop, de uitvinder van het Haagse Hopje. Stork is het Engelse woord voor ooievaar, dat het symbool is van Den Haag. “Hop & Stork is een plek met internationale allure. Het interieur is stijlvol, inclusief de kunst die er hangt en waarvoor we graag ruimte maken. Je waant je bij ons een beetje in stylish New York,” zeggen ze zelf, “een sfeer die goed past bij het statige Den Haag.”
 

Gespot.jpg


Volg de zoete geur

“Gasten verwennen met mooie producten, dat vinden we echt heel leuk om te doen. Ons chocolade-atelier is open, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe we een deel van onze bijzondere chocoladelekkernijen maken. We werken met chocolades van Callebaut. Daarnaast werken we samen met het Belgische Boon, waar de kleine pralines en heuse chocoladekunstwerken vandaan komen. Bij de koffie of thee serveren we naast huisgemaakt gebak, een chocolade-, nougat- of pralineproeverij. Een ultieme verwennerij voor chocoladeliefhebbers.” Ben je in de buurt, dan hoef je de zoete chocoladegeur maar te volgen. Die leidt je vanzelf naar de Passage.

Machine: La Marzocco Linea 
Malers: Twee Mahlkonig K30 Twins 
Koffie: Single Estate
Thee: Crusio
Melk: Verse volle melk 
Patisserie: Huisgemaakt, in samenwerking met Hidde den Brabander van Dreams of Magnolia
Lunchspecialiteit: Hop & Stork brood met 1 jaar gerijpte Reypenaer en chocolade-balsamicodressing

Tekst Carmen Luttikhuis

Bron koffieTcacao magazine – koffietcacao.nl

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks