Dutch English
3 - 5 april 2025 / NDSM
16 juni 2020
5x nieuwe koffie- en theebox

 

Gemak dient de mens. Daar weten deze koffie- en theemerken alles van. Sinds een paar maanden bieden zij ook maandabonnementen aan. Zo wordt jouw favoriete koffie en thee gewoon thuisbezorgd.


In de voetsporen van bekende koffiemaandboxen als The Coffeevine en Roast hebben deze merken nu ook de sprong gewaagd. Juist in tijden van corona is een goed gevulde box met kwalitatieve koffies en theeën geen overbodige luxe. Laat je elke maand verrassen of selecteer jouw eigen favoriet! Single Estate Coffee Roasters

Sinds maart biedt Single Estate haar verse bonen ook in abonnementsvorm aan. Zo ontvang je elke maand de beste seizoenskoffies en bijzondere microlots automatisch in je brievenbus. Je kunt de hoeveelheid en branding zelf kiezen en ten alle tijden het abonnement aanpassen, pauzeren of stoppen. 

Prijs per maand: €20 voor 2x 250 gram / €40 voor 4x 250 gram
Branding: espresso, filter of beide
Aanmelden: singleestatecoffee.nl
Mevrouw Cha

Ook aan het thee-firmament verschijnen steeds meer abonnementen. Theesommelier Linda Appelman, beter bekend als Mevrouw Cha, biedt sinds mei haar kwalitatieve theeën ook aan in abonnementsvorm. Iedere eerste vrijdag van de maand kun je verse thee thuisbezorgd krijgen. Laat je verrassen, ontdek nieuwe smaken en geniet van het gemak.

Prijs per maand: Vanaf €8,29 per maand voor 25 gram, €21,63 per maand voor 100 gram
Aanmelden: mevrouwcha.nl
KTC-box

koffieTcacao magazine vult elke maand haar webshop met een koffie, thee en chocolade van de maand en sinds mei koop je deze nóg voordeliger met de KTC-box. Elke maand laat koffieTcacao je  kennismaken met drie mooie merken in de wereld van specialty coffee, bean-to-bar chocolade en losse thee. De box is na lancering een week lang te bestellen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het magazine om als eerste te weten wat er in de nieuwe box zit.

Prijs per maand: varieert tussen €20 en €25
Aanmelden: blijf op de hoogte via koffietcacao.nl/nieuwsbrief
DAK Coffee Roasters

Met een abonnement van de Amsterdamse koffiebranderij DAK Coffee Roasters krijg je maandelijks een nieuwe selectie koffies thuisbezorgd. Je kunt zelf aangeven of je graag een espresso- of filterbranding (of allebei) ontvangt. De box wordt elke vijfde of twintigste van de maand verstuurd. Voor wie zich graag laat verrassen! 
 
Prijs per maand: €23 voor 500 gram, €40 voor 1000 gram
Branding: espresso, filter of beide
Aanmelden: dakcoffeeroasters.com
De Koffietje.nl koffiebox

Koffietje.nl laat je maandelijks kennismaken met specialty coffee gebrand door lokale branderijen uit één stad. In mei trapten ze af met een Eindhoven-editie, gevolgd door een koffiebox Rotterdam met daarin koffies van Giraffe en Manhattan Coffee Roasters en de volgende stad op de lijst is Utrecht. Blijf op de hoogte van de nieuwe edities via de nieuwsbrief van koffietje.nl. 
 
Prijs per maand: varieert per maand, aankomende editie € 29,95 (3 x 250 gram)
Aanmelden: koffietje.nl


Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met koffieTcacao magazine

 

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks