Dutch English
31 maart - 02 april 2022 / Westergas
20 mei 2021
La Marzocco onthult nieuw design voor klassieke GB5

De Italiaanse espressomachinefabrikant La Marzocco heeft zijn klassieke GB5 in een nieuw jasje gestoken.


De nieuwe generatie GB5 ademt de geest van het oorspronkelijke ontwerp, maar is van binnen én buiten gemoderniseerd. Een ode aan het tijdloze, betrouwbare karakter van La Marzocco en de Florentijnse roots - te herkennen aan de Florentijnse lelies op de hoekpanelen - de GB5 is verkrijgbaar in twee nieuwe versies: GB5 X en GB5 S.
 
11-17-20-La-Marzocco-GB5-WEB-(07)-min.jpg

De technologie is net zo geavanceerd als dat je gewend bent van La Marzocco en de altijd betrouwbare GB5. Pro-app compatibel, duurzaam en visueel aantrekkelijk, de technische updates en stilistische afwerking resulteren in een verbeterde zichtbaarheid van de zetgroep. Linea PB-componenten, een interface met vijf knoppen, autobrew-ratio met drip prediction, een makkelijk te bedienen stoomknop, watersensor en 24V elektronica voor verbeterde machinediagnose maken de nieuwe binnenkant compleet.

11-17-20-La-Marzocco-GB5-WEB-(17)-min.jpg

Zowel de X- als de S-versie biedt geavanceerde nauwkeurigheid en consistentie, waardoor elke barista nog eenvoudiger een betere koffie zet. De GB5 beschikt over alle technologie, die veeleisende cafés nodig hebben, terwijl hij tegelijkertijd met zijn klassieke lijnen en gracieuze rondingen, het perfecte middelpunt vormt voor elke moderne koffiebar.
 
Om meer te weten te komen over La Marzocco en hun volledige productengamma, bezoek hier de website.
 
DIT ARTIKEL VERSCHEEN EERDER OP HET BLOG VAN THE GLOBAL COFFEE FESTIVAL. CHECK HET GCF INSTAGRAM ACCOUNT VOOR MEER INFORMATIE OVER HET EVENEMENT. 
 

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Eversys
Faema
iZettle
Monin
Westergas
Roast Masters' Sponsors
Slayer
Brita
Alpro
Trabocca
Latte Art Live Sponsors
Alpro
La Cimbali
Media Partners
KoffieT cacao
© 2021 Allegra Events Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks