Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
22 februari 2022
5 redenen waarom Zettle by Paypal het beste kassasysteem is voor cafés

EEN NON-STOP-SHOP DIE JE BEDRIJF HELPT GELD TE BESPAREN.


Als jij een eigen koffiezaak hebt of er graag één wilt openen, dan hebben wij het kassasysteem voor je!

Maak kennis met Zettle by Paypal, het gestroomlijnde kassasysteem dat achter menig bar opduikt. Zettle by Paypal is meer dan alleen een mobiele kaartlezer, het is een one-stop-shop die je helpt bij het beheren van de verkopen, het personeel en de inventaris, waardoor je uiteindelijk als ondernemer tijd en geld bespaart.

212713674_238939147818476_3952438094954994388_n.jpg

Lees verder om te weten te komen waarom Zettle by Paypal een absolute game-changer is voor koffiezaken.

Het biedt toegang tot rapportagetools die helpen je bedrijf uit te breiden.
Wil je weten hoeveel flat whites je verkoopt tijdens de ochtendspits? Of wanneer de voorraad haverdrank opraakt?  Zettle by Paypal geeft je toegang tot verschillende rapportagestools die je helpen om jouw bedrijf te laten groeien en jouw klanten te bereiken. Bekijk hier de volledige lijst met beschikbare functies.

Het is compatibel met een groot aantal tools en programma's
Van POS-applicaties tot boekhoudprogramma’s en rapportagetools, Zettle by Paypal kan met alles verbinden. Het helpt om van betaaldag, inventarisdag en elke andere dag een makkie te maken.

Het is snel en snel
Neem afscheid van lange rijen bij de kassa - het duurt seconden om kaart- en contactloze betalingen met de Zettle by Paypal-kaartlezer te accepteren. Bovendien duurt het niet meer dan twee werkdagen voordat het geld is gestort.

Het heeft functies die speciaal zijn ontworpen voor de horeca
Zettle by Paypal is ontworpen met horeca-ondernemers in het achterhoofd. Het heeft een scala aan functies om een efficiëntere ervaring te creëren voor zowel het personeel als de klanten.

En niet in de laatste plaats... duurzaamheid staat hoog in het vaandel
Aangezien gedrukte bonnen tot het verleden behoren, is digitaal de manier voorwaarts. Om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en papierafval te voorkomen, heeft Zettle by Paypal een functie waarmee klanten hun kassabon via e-mail of sms kunnen laten versturen. Verder heeft Zettle by Paypal in 2019 een kaartlezer uitgebracht, die gemaakt is van 75% gerecycled plastic uit de oceaan, zoals vistouwen en netten. 
 

Maak kennis met Zettle by Paypal op The Amsterdam Coffee Festival. Tickets zijn nog steeds beschikbaar, koop de jouwe hier!

 

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks