Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
23 februari 2022
Nieuw: The Faemina
ONTWORPEN MET THUISBARISTA'S EN KLEINE BEDRIJVEN IN GEDACHTEN HEEFT DE FAEMINA, DE MEEST RECENTE ESPRESSOMACHINE VAN FAEMA, AL EEN GOEDE BUZZ GECREËERD IN DE KOFFIECOMMUNITY.

Faemina is een 1-groeps espressomachine waarvan de schoonheid geen doel op zich is: hij combineert op slimme wijze innovatie en design om topkwaliteit te garanderen voor zowel koffie-experts als diegenen die op zoek zijn naar een complete, kwalitatieve en intelligente koffie-ervaring.
 
De Faemina is een geschenk dat blijft geven en niet alleen aan ons koffiefanaten, maar ook aan de planeet. Uitgerust met verschillende energiebesparende functies is het omhulsel van de machine ook nog eens gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Deze schoonheid, ontworpen door ItalDesign, is veel meer dan alleen een espressomachine, het biedt de beste smart-home-ervaring met ondersteuning voor spraakherkenning, die kan worden verbonden met Alexa, wat toegang biedt tot speciale Faemina-content. Het is een authentiek designobject en exclusief hulpmiddel om zowel de kunst van genieten en koffie te vieren, een perfecte aanvulling in de keuken.

Faemina,-Classy-Satin,-Cucina-Outdoor-(3).jpg

Onze favoriete eigenschap is dat de Faemina een espressomachine voor thuis is, die ook pour-overs zet. Plaats simpelweg een Kalita of V60 onder de groepskop en laat de Faemina zijn magie doen. Daarbij zorgt het geïntegreerde wateronthardings filter voor het juiste ontkalkingsproces, waardoor de machine adequaat wordt onderhouden en langdurig meegaat.

Faemina,-Classy-Satin,-Cucina-Outdoor-(4).jpg


De Faemina wordt gebruikt in The Mindful Coffee Tasting Experience. Zelf een ‘proefrit’ maken met de Faemina? Breng een bezoek aan de Faema-stand op het ACF.
 

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Alleborgh
Alpro
Brita
Coffee Based
De Vrij Espresso Service
Decent Packaging
ECoffee Cup
Espresso Service West
Faemina
Holland Jersey
Huskee
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
La Cimbali
La Marzocco
Latte Art Factory
Monin
Packiro
Sanremo
Slayer
Smirnoff
Stronghold
Sucafina
Westergas
KoffieTcacao
© 2023 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks