Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
15 februari 2018
Coffee Gadgets With Esther Maasdam


Koffi ekenner Esther Maasdam heeft een rijk gevulde koffi ekit. Uiteraard. Of ze nu thuis in Rotterdam fi lterkoffi es bereidt, cafés helpt de beste koffi e van haar Manhattan Coffee Roasters te serveren of op reis wil genieten van specialty coffee on-the-go, Esther heeft zo haar favoriete koffi egadgets en die deelt ze graag met ons.
 

VOOR ACHTER DE BAR

 
Hario insulated server 
VHS-60W.jpg
Deze isoleerkan van Hario houdt de temperatuur van filterkoffie vast. Ideaal als een klant een grotere hoeveelheid bestelt.

 
Acaia Orion Bean doser 
acaia-orion-4_1500x-progressive.jpg

Deze nieuwe weegschaal maakt het mogelijk koffie vanuit de hopper op gewicht te doseren. Een mooi staaltje techniek voor als je in jouw café gebruik maakt van een EK43 bijvoorbeeld.

 
Foam Locus 
Foam-Locus-Perfect-Milk-Foam-M.jpg

Met deze speciale clip die aan je melkkan is bevestigd, kan voortaan iedereen in jouw café consistent opschuimen.
 
 

VOOR THUIS

 
La Marzocco Linea Mini
linea.jpg

La Marzocco, het favoriete merk van veel barista’s, heeft een Mini-Me versie van de populaire Linea espressomachine. Deze biedt de kwaliteit van een café direct vanuit jouw keuken.

 
Ikawa roasters 
IKAWA-Pro-Roaster-black-with-Home-Roaster-white.jpg

Hiervoor moet je een echte koffienerd zijn, maar als deze beschrijving jou op het lijf is geschreven, dan is dit de gadget waarmee je gemakkelijk je eigen goede koffie brandt.

 
Third wave water 
3rd-ww.jpg

Neem wat gedestilleerd water, voeg deze mineralenmix toe en je hebt perfect water voor koffie in handen. Als je toch al in de weer bent met V60’s en weegschalen, is het zeker de moeite om jouw favoriete recept met dit water te bereiden.


 
Kruve Sifter
KRUVE_Sifter-2018_large.jpg

Zodra je jouw filterkoffie verder hebt geperfectioneerd door middel van het water, kun je gaan spelen met de maalgraad. Ontdek hoe verschillende malingen het smaakprofiel beïnvloeden.

 

VOOR ONDERWEG

 
Voila 
voila-01-740x494.jpg

Ja, je houdt van specialty coffee, en ja, je houdt van reizen, maar wie houdt ervan om molens, filters en allerlei zetmethoden mee te zeulen? Voilà is geweldig voor on-the-go koffiezetters: een oploskoffie in een sachet, gevuld met koffie van Amerikaanse specialty coffee-branders.

 
Caflano 
570x570-fit-334045-CAFFLANO-KLASSIC1.jpg

Ben jij er zo één die altijd en overal koffie met zijn favoriete koffiebonen wilt zetten? De Caflano is de enige gadget waarmee je kunt malen, koffiezetten en uit kunt drinken.
 
Freshdrip
freshdrip-ethiopia-ambela-natural.jpg

Freshdrip combineert ingenieus Japans design en technologie in een singleserve filterkoffiezakje. Het enige dat je nodig hebt, is heet water en een kopje. Koffie maken kan nu dus écht overal, van bergtop tot treincoupé.
 

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks