Dutch English
30 maart - 01 april 2023 / Westergas
A Match Made in Heaven
BRITA ­čľĄ TEA

TIJDENS ACF SLAAT WATEREXPERT BRITA DE HANDEN INEEN MET THE EUROPEAN TEA SOCIETY VOOR EEN SPECIALTY TEAPROGRAMMA.


Water is, net als bij koffie, het belangrijkste ingredi├źnt voor smaakvolle thee. Het is dan ook geen verrassing dat waterexpert BRITA en The European Tea Society, dat werd gelanceerd tijdens Tea & Coffee World Cup 2018 in Birmingham, een match-made-in-heaven zijn.

3S9A5317.jpg


Onder het motto 'raising the standards of tea' wil The European Tea Society de wereld van specialty tea promoten en uitbreiden. "Specialty thee is niet alleen een product, maar ook een beweging, een idee, een inspiratie, een gemeenschap en een vraag naar uitmuntendheid op alle niveaus van de keten", zegt Bernadine Tay, medeoprichter van ETS.

Willem Huisman, sales director van BRITA Benelux, stapte direct in als Director of Events toen hij kennismaakte met ETS. Willem: “Goede kennis van thee is een fantastische aanvulling op het vakmanschap van de barista's. In die zin krijgt thee eindelijk de aandacht die het verdient.”

Tijdens het festival duiken BRITA en ETS in alle praktische zaken zoals thee in je zaak, zettijd, temperatuur en natuurlijk ook water. Bovendien ga je niet weg zonder een aantal heerlijke thee├źn en theecocktails te hebben geproefd met bijvoorbeeld een sencha-infused shot gin, gemaakt door Kiona Malinka.

STAND WITH UKRAINE
Dit jaar heeft Brita Benelux ook besloten om de humanitaire hulp aan Oekra├»ne actief te ondersteunen. Bij ACF doneren ze € 1 euro voor elke liter water die wordt verstrekt aan standhouders, de SCA-wedstrijden, de twee publieke waterstations en kraanwater op hun stand.

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alleborgh
Alpro
Brita
Espresso Service West
Eversys
Faema
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
Just Breathe
Keen Coffee
La Cimbali
La Marzocco
Monin
Slayer
Trabocca
Zettle
Westergas
KoffieT cacao
┬ę 2022 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks