Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
A Match Made in Heaven
BRITA šŸ–¤ TEA

TIJDENS ACF SLAAT WATEREXPERT BRITA DE HANDEN INEEN MET THE EUROPEAN SPECIALTY TEA ASSOCIATION  VOOR EEN SPECIALTY TEAPROGRAMMA.


Water is, net als bij koffie, het belangrijkste ingrediĆ«nt voor smaakvolle thee. Het is dan ook geen verrassing dat waterexpert BRITA en The European Specialty Tea Association, dat werd gelanceerd tijdens Tea & Coffee World Cup 2018 in Birmingham, een match-made-in-heaven zijn.

3S9A5317.jpg


Onder het motto 'raising the standards of tea' wil The European Specialty Tea Association de wereld van specialty tea promoten en uitbreiden. "Specialty thee is niet alleen een product, maar ook een beweging, een idee, een inspiratie, een gemeenschap en een vraag naar uitmuntendheid op alle niveaus van de keten", zegt Bernadine Tay, medeoprichter van ESTA.

Willem Huisman, sales director van BRITA Benelux, stapte direct in als Director of Events toen hij kennismaakte met ESTA. Willem: “Goede kennis van thee is een fantastische aanvulling op het vakmanschap van de barista's. In die zin krijgt thee eindelijk de aandacht die het verdient.”

Tijdens het festival duiken BRITA en ESTA in alle praktische zaken zoals thee in je zaak, zettijd, temperatuur en natuurlijk ook water. Bovendien ga je niet weg zonder een aantal heerlijke theeĆ«n en theecocktails te hebben geproefd met bijvoorbeeld een sencha-infused shot gin, gemaakt door Kiona Malinka.

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Alleborgh
Alpro
Brita
Coffee Based
De Vrij Espresso Service
Decent Packaging
ECoffee Cup
Espresso Service West
Faemina
Holland Jersey
Huskee
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
La Cimbali
La Marzocco
Latte Art Factory
Monin
Packiro
Sanremo
Slayer
Smirnoff
Stronghold
Sucafina
Westergas
KoffieTcacao
Ā© 2023 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks