Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
06 maart 2018
Plan Je Dag: Vrijdag 9 Maart


De Westergasfabriek als één grote en spectaculaire koffiebar. Van 9 tot 11 maart 2018 vindt de 5e editie van The Amsterdam Coffee Festival plaats. Hier vermaken liefhebbers en professionals zich met 200 soorten koffie, street food, kunst, shoppen en workshops. Nieuw tijdens de vakdag op vrijdag is The Coffee Summit. Deze nieuwe B2B-conferentie, met een imponerende lijst van vooraanstaande sprekers uit de industrie, is dé plek om te netwerken en nieuwe marktinzichten op te doen.

Ontdek het uiteenlopende programma van de vakdag en plan hier alvast je bezoek.
 

VRIJDAG 9 maart


The Coffee Summit
Het festival begint met de eerste NL Coffee Summit in The Lab, met de focus op trends en inzichten in de branche in Nederland en daar buiten. Sprekers zijn Jeffrey Young, CEO, Allegra Strategies, Peter Van Eijl, CEO, Doppio Espresso, Eric Derie, Commercial Director Out of Home EMEA, Alpro en Jeroen Veldkamp, Founder CoffeeLab and CoffeeLabUC.

The Roasters Panel
Van 14.30 tot 16.00 uur debatteren vijf specialty branderijen over de laatste trends, uitdagingen en successen binnen de specialty coffee tak. Gehost door Moniek Smit, koffiemarkt-expert en co-owner van Smit Prins Amsterdam Agency.

Coffee Mixologists
Coffee Mixologists is na een knetterend debuut op The Amsterdam Coffee Festival 2017 terug! Zie onze deelnemende barista-mixologist duo’s gedurende drie spannende knock-outrondes wederom alles uit de kast trekken voor de hoogst haalbare mix. Wie moedig jij aan op weg naar het goud en de duizend euro geldprijs?  Plus De gehele middag vinden op vrijdag twee SCA (Specialty Coffee Association) kampioenschappen plaats: De Dutch Brewers Cup en de Dutch Latte Art Championship, waar de besten van de besten strijden om te titels.

Proef 200 koffies
Er is je een koffiefestival beloofd: dat is precies wat je zult krijgen. Met meer dan honderd exposanten die je samen over de tweehonderd verschillende koffies gratis laten proeven, biedt jouw festivalticket toegang tot een wervelende culinaire ontdekkingsreis.

Street Food Market
Terwijl je van je gezette koffie geniet, kun je bijkomen met street food van o.a. Crêpes Mobiel (overheerlijke crêpes), Pasta Joe (de naam zegt al genoeg), Crabbieshack (voor bijvoorbeeld een frietje krab), Joeri Tandoeri (de lekkerste Indiase streetfood), Vuurbrood (bijzonder brood dat goed gevuld is) en Kitch’n Fries (ambachtelijke friet).

Dans de hele nacht
Ga vanaf 20.00 uur swingend het weekend in bij de Tia Maria Espresso Martini Party. Met muziek van Kremlin Disco en koffiecocktails voor € 5 per stuk kun je jezelf trakteren op een verfrissende oppepper.
 

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks