Dutch English
31 maart - 02 april 2022 / Westergas
09 maart 2020
Een absolute must-have voor iedere thuisbarista
 

Innovatie is La Marzocco’s middle name en ook dit jaar kun je de nieuwste machines én technologie van de Italiaanse fabrikant spotten op The Amsterdam Coffee Festival. Een primeur is de nieuwe La Marzocco Home App, die te ‘connecten’ is met de iconische espressomachines GS3 en Linea Mini.

 

De La Marzocco Home App is een droom voor de thuisbarista. Op de smartphone of tablet kun je makkelijker dan ooit spelen met parameters, zoals pre-infusie en temperatuur. Met de aan/uit bedieningsfunctie kun je de machine op afstand aanzetten, zodat de machine alvast opwarmt en klaar voor gebruik is wanneer jij dat wilt. 

Linea-Mini-connected-machine-white.JPG

Bovendien houdt de app je up-to-date met het laatste La Marzocco nieuws en baristatutorials. "Met de gekoppelde machine willen we de kloof tussen de makers, de fabrikant, de gebruiker en de gemeenschap overbruggen. De thuisbarista kan technologie en vakmanschap combineren om daadwerkelijk zijn favoriete kop koffie te zetten", stelt La Marzocco CEO Guido Bernardinelli. 

Swift Mini-molen
Helemaal af maak je jouw thuis-settup met de nieuwe Swift Mini-molen. Met slechts een druk op de knop doseert, maalt en tampt de compacte thuismolen filter of espresso. 


Kom meer te weten over de nieuwe molen en Home App bij The Innovation Club van La Marzocco in het Transformatorhuis. 

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Eversys
Faema
iZettle
Monin
Westergas
Roast Masters' Sponsors
Slayer
Brita
Alpro
Trabocca
Latte Art Live Sponsors
Alpro
La Cimbali
Media Partners
KoffieT cacao
© 2021 Allegra Events Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks