Dutch English
3 - 5 april 2025 / NDSM
Where tea takes on coffee in a delicious showdown
Matcha Latte Art Battle
ESTA Matcha Latte Art Battle– Nieuw op The Amsterdam Coffee Festival!

Een wedstrijd waar het draait om de beste mactha en latte art, de European Speciality Tea Association (ESTA) komt ermee op de proppen met de ultieme Matcha Latte Art Battle. Deze spannende battle vindt op zaterdag van 15:00-17:00 uur plaats op het Latte Art Live podium.

16 deelnemers, 1 winnaar
Ben je er klaar voor om 16 getalenteerde barista’s alles uit de kast te zien trekken in een strijd die naast creativiteit en skills, ook smaak draait? De wedstrijd bestaat uit een hoofdronde, gevolgd door de kwartfinales, halve finales en tot slot de grote finale.

➜ ZO DOE JE MEE

Een unieke twist
Wat deze wedstrijd zo bijzonder maakt, is dat deelnemers niet alleen hun latte art vaardigheden moeten tonen, maar ook hun eigen matcha moeten bereiden. Het is een ware test van talent en techniek om een harmonieuze mix van smaken en esthetiek te creëren.

De jurering
Drie deskundige juryleden zullen tijdens elke ronde de bereide dranken proeven en hun favorieten aanwijzen. De matchacreaties worden zowel op hun latte art als hun smaak beoordeeld.

Fantastische prijzen staan klaar
Geweldig talent zal niet onopgemerkt blijven. De twee finalisten worden beloond met een goodiebag vol mooie thee en een prestigieuze trofee. Maar dat is nog niet alles! De uiteindelijke kampioen gaat ervandoor met een extra prijs van €500.

Dus zet de data in je agenda en zorg dat je bij dit spannende evenement op The Amsterdam Coffee Festival aanwezig bent. Of je nu fan bent van thee of koffie (of allebei)!

➜ KOOP TICKETS

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks