Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
It's showtime!
Latte Art Live

 

Groter en beter dan ooit, Latte Art Live is terug op The Amsterdam Coffee Festival! Maak je op voor serieuze latte art magie met dank aan Arla!

De opzet? Dagelijkse masterclasses met slechts 8 uitverkoren deelnemers per sessie, zodat je alle aandacht krijgt die nodig is om een echte latte art-pro te worden! Beginner of professional, het is tijd om de kunst van het schenken onder de knie te krijgen. 

Tijdens de 40-minuten durende sessies zie je niet alleen hoe het moet, maar krijg je uiteraard ook de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat klopt, het is tijd om je inner artist eruit te laten en prachtige figuren in dat romige canvas te schenken! 

➜ BOEK JOUW MASTERCLASSStart met de basis: van de perfecte tulp tot een sensationele free pour. Plus, ontdek de wereld van plantaardige melk met Arla's nieuwste product, Jörd Barista. De langverwachte haverdrank belooft indruk te maken met zijn romige textuur en rijke smaakprofiel.

Maar wacht, er is meer! De open lay-out zorgt ervoor dat alle festivalgangers Latte Art Live van dichtbij kunnen meemaken. Dus neem je vrienden mee, drink ondertussen een lekkere koffie en zie barista’s recht voor je neus de mooiste patronen schenken.

Meld je nu aan voor de ultieme Latte Art Masterclass en vergroot jouw koffieskills – alle niveaus zijn welkom. Voeg de masterclass nu toe aan je ticket!

➜ KOOP TICKETS 

ACF-WHAT-S-ON-latte-art-live-(2).png

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Brita
Slayer
Arla Jörd
La Marzocco
WeCup
Roemah Indonesia
Aillio
Monin
Alpro
Sanremo
Packiro
Frizbee Ceramics
den Eelder
Sucafina Specialty
koffieTcacao magazine
World Coffee Portal
5THWAVE MAGAZINE
Westergas
© 2024 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks