Dutch English
30 maart - 01 april 2023 / Westergas
Taste the Best Signature Drinks
True Artisan Café

GEHEEL VOLGENS TRADITIE BRENGT LA MARZOCCO DE BESTE ONAFHANKELIJKE SPECIALTY COFFEE-BRANDERS EN CAFÉS UIT BINNEN- EN BUITENLAND TIJDENS THE AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL SAMEN IN THE TRUE ARTISAN CAFÉ.


The True Artisan Café is het kloppende hart van het ACF. Een ode aan de onafhankelijke specialty coffee-branders en cafés wereldwijd. In deze mini-koffiebar sta jij oog in oog met de barista’s van je favoriete cafés, die tijdens het grote weekend allemaal een shift meepikken.

 

ACF-SATURDAY-SOCIAL-4852.jpg


Tijdens de afgelopen editie waren onder meer Stooker Roasting Company, Mörk Chocolate en Lot Sixty One Coffee Roasters de briljante coffeeshops en koffiebranders die deelnamen, allemaal achter een La Marzocco PB X ABR.

DE ESPRESSOMACHINE
Dit jaar vindt de magie plaats achter de nieuwe La Marzocco GB5 X, die is verbonden met de Pro-App die de barista controle geeft over de dagelijkse functies van de machine, inclusief het aanpassen van de dosis, de temperatuur van de koffieboiler en gebruiksstatistieken.

De Italiaanse espressomachinefabrikant La Marzocco moderniseerde in het voorjaar van 2021 zijn klassieke GB5 van binnen en buiten. Een ode aan het tijdloze, betrouwbare karakter van La Marzocco en zijn Florentijnse roots - herkenbaar aan de Florentijnse lelies op de hoekpanelen - is de GB5 is verkrijgbaar in twee nieuwe versies: GB5 X en GB5 S.

De tweede generatie GB5 is de eerste serie La Marzocco-machines die is uitgerust met een watersensor die de geleidbaarheid en hardheid van water meet wanneer het de machine binnenkomt. Zowel de X- als de S-versie bieden geavanceerde nauwkeurigheid en consistentie, wat het makkelijker maakt voor elke barista om betere koffie te zetten. De GB5 heeft alle technologie die drukke cafés nodig hebben en vormt tegelijkertijd het perfecte middelpunt voor elke moderne koffiezaak met zijn klassieke lijnen en sierlijke rondingen.

ACF_Website_TAC-(1).png


Ontmoet jouw favoriete barista één-op-één, proef diverse koffies en stel al jouw brandende vragen. Dus ga door, doe mee.

DE 2022 LINE-UP

DONDERDAG
10:00 - 12:00 uur: Moto Coffee
12:30 - 14:30 uur: Uncommon Amsterdam
15:00 - 17:00 uur: Single Estate Coffee Roasters

VRIJDAG
10:00 - 12:00 uur: Bocca Coffee
12:30 - 14:30 uur: Stooker Coffee
15:00 - 17:00 uur: Boot Koffie

ZATERDAG
10:00 - 12:00 uur: Sprout Coffee Roasters
12:30 - 14:30 uur: Friedhats Coffee Roasters
15:00 - 17:00 uur: Zwarte Roes

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alleborgh
Alpro
Brita
Espresso Service West
Eversys
Faema
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
Just Breathe
Keen Coffee
La Cimbali
La Marzocco
Monin
Slayer
Trabocca
Zettle
Westergas
KoffieT cacao
© 2022 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks