Dutch English
4 - 6 april 2024 / Westergas
Taste the Best Signature Drinks
True Artisan Café

GEHEEL VOLGENS TRADITIE BRENGT LA MARZOCCO DE BESTE ONAFHANKELIJKE SPECIALTY COFFEE BRANDERS UIT BINNEN- EN BUITENLAND SAMEN IN THE TRUE ARTISAN CAFÉ.


Een ode aan de onafhankelijke specialty coffee-branders wereldwijd, The True Artisan Café is het kloppende hart van het ACF. In deze mini-koffiebar sta jij oog in oog met de barista’s van je favoriete cafés, die tijdens het grote weekend allemaal een shift meepikken en aan wie jij al jouw brandende vragen kunt stellen.

 


 

DE LINE-UP 2024
COMING SOON
 
 

ACF-SATURDAY-SOCIAL-4852.jpg

 


 

DE APPARATUUR
 True Artisan Café is ook een ruimte gewijd aan innovatie, waar je de nieuwste professionele en machines voor thuis van La Marzocco kunt uitproberen en bespreken met de experts. Dit jaar vindt de magie plaats achter de twee bars.

De eerste is uitgerust met een La Marzocco Linea Classic S AV-espressomachine, die gebruik maakt van Cropster Café-software om de extractie nauwlettend te volgen voor consistentie, kwaliteit en minder verspilling.  Naast de espressomachine vind je de Wally. Deze automatische melkopschuimer biedt een extra paar handen voor drukke cafés en produceert keer op keer perfect mircofoam.

De tweede bar is voorzien van de prachtige under-the-counter Modbar. Met de Modbar creëer je een ruimte, die volledig in lijn is met workflow van jouw café, waar design en efficiëntie niet concurreren. Mix en match espresso, stoom en filter als gecombineerde of stand-alone stations.

2.png

Maar dat is niet alles. Ook thuisbarista’s kunnen hun hart ophalen in het True Artisan Café. Naast de La Marzocco Linea Mini kun je je vergapen aan de nieuwste home edition: de Linea Micra. Met deze 1-groeps machine voorziet La Marzocco in de perfecte machine voor op het aanrecht. Het heeft alle toeters en bellen van zijn grotere broer, maar een kleinere voetafdruk. De Linea Micra is verkrijgbaar in zeven kleuren! Kom en ervaar deze schattige kleine machine.

lm-micra.png

 

 

WIN EEN MICRA
 
Ben jij stiekem een ​​latte art legende, pak dan jouw moment in de spotlights tijdens de ACF. La Marzocco organiseert een eenmalige wedstrijd om een ​​coole La Marzocco Linea Micra te winnen! Kom op een willekeurige dag naar de stand, schenk je beste latte art in en wie weet ga je naar huis met de espressomachine van je dromen.

 

Follow Us

Facebook
Instagram
LinkedIn
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Decent Packaging
Faemina
Holland Jersey
Huskee
Indonesian Coffee (by Embassy of Indonesia)
La Cimbali
La Marzocco
Monin
Sanremo
Slayer
Smirnoff
Stronghold
Sucafina
Westergas
KoffieTcacao
© 2023 Coffee Ventures Europe Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks