Dutch English
31 maart - 02 april 2022 / Westergas
Taste the Best Signature Drinks
True Artisan Cafe

Geheel volgens traditie brengt La Marzocco de beste onafhankelijke specialty coffee-branders en cafés  uit binnen- en buitenland tijdens het The Amsterdam Coffee Festival samen in The True Artistan Café.


The True Artisan Café is het kloppende hart van het ACF; een ode aan de onafhankelijke specialty coffee-branders en cafés wereldwijd. In deze mini-koffiebar sta jij oog in oog met de barista’s van je favoriete cafés, die tijdens het grote weekend allemaal een shift meepikken.

Dit jaar nemen onder andere Stooker Roasting Company, Mörk Chocolate en Lot Sixty One Coffee Roasters plaats achter een La Marzocco PB X ABR.

Ontmoet jouw favoriete barista één-op-één, proef diverse koffies en stel al jouw brandende vragen. Dus ga door, doe mee.
 

ACF-SATURDAY-SOCIAL-4852.jpg
 

DE 2020 LINE-UP: EERSTE 5 NAMEN ONTHULD 

 

STOOKER ROASTING COMPANY

Stooker Specialty Coffee brandt specialty coffee in Amsterdam en onderwijst barista’s op de Stooker Specialty Academy. Voorbij de grenzen van Amsterdam verkoopt Stooker hun koffies aan onafhankelijke cafés en klanten door heel Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Polen en Frankrijk.
 

MOTO COFFEE

Moto Coffee is het nieuwe koffie-avontuur van routinee Tewis Simons. “Als je opnieuw begint, kan je terug naar de basis. En dat is precies waar Moto voor staat; de mooiste biologische koffies, met zorg gebrand.” Ontdek de koffies van deze ‘nieuwe’ specialty coffeebranderij op het ACF.
 

THE VILLAGE COFFEE & MUSIC

Al bijna twintig jaar een favoriet uit Utrecht, koffiebranderij The Village Coffee & Music, combineert gezelligheid,  live muziek en lekkere koffie, en heeft inmiddels twee filialen.
 

MÖRK CHOCOLATE

Wie houdt er nu niet van een dampende kop hete choco? Mörk Chocolate zijn makers van speciale, ethisch verantwoorde warme chocolademelk in Melbourne. Proef zelf hun pure handgemaakte blends bij op hetACF.
 

LOT SIXTY ONE COFFEE ROASTERS

Lot61 is een gerenommeerde Nederlands-Australische branderij gevestigd in Amsterdam. Hun aanpak van het branden is er één van voortdurende verbetering, waarbij ze met vallen en opstaan het volledige brandpotentieel van de bonen met hun vertrouwde Probat L25 roosterproberen bloot te leggen. “Het gaat altijd om het vinden van een betere manier.”
 

Follow Us

Facebook
Instagram
Proudly sponsored by
Alpro
Brita
Eversys
Faema
iZettle
Monin
Westergas
Roast Masters' Sponsors
Slayer
Brita
Alpro
Trabocca
Latte Art Live Sponsors
Alpro
La Cimbali
Media Partners
KoffieT cacao
© 2021 Allegra Events Ltd.
Keep in touch
Sign up to our newsletter
for the latest line-up updates
No thanks