5 - 7 November 2021 | Westergas
  • True Artisan Cafe

Geheel volgens traditie brengt La Marzocco de beste onafhankelijke specialty coffee-branders en cafés  uit binnen- en buitenland tijdens het The Amsterdam Coffee Festival samen in The True Artistan Café.


The True Artisan Café is het kloppende hart van het ACF; een ode aan de onafhankelijke specialty coffee-branders en cafés wereldwijd. In deze mini-koffiebar sta jij oog in oog met de barista’s van je favoriete cafés, die tijdens het grote weekend allemaal een shift meepikken.

Dit jaar nemen onder andere Stooker Roasting Company, Mörk Chocolate en Lot Sixty One Coffee Roasters plaats achter een La Marzocco PB X ABR.

Ontmoet jouw favoriete barista één-op-één, proef diverse koffies en stel al jouw brandende vragen. Dus ga door, doe mee.
 

ACF-SATURDAY-SOCIAL-4852.jpg
 

DE 2020 LINE-UP: EERSTE 5 NAMEN ONTHULD 

 

STOOKER ROASTING COMPANY

Stooker Specialty Coffee brandt specialty coffee in Amsterdam en onderwijst barista’s op de Stooker Specialty Academy. Voorbij de grenzen van Amsterdam verkoopt Stooker hun koffies aan onafhankelijke cafés en klanten door heel Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Polen en Frankrijk.
 

MOTO COFFEE

Moto Coffee is het nieuwe koffie-avontuur van routinee Tewis Simons. “Als je opnieuw begint, kan je terug naar de basis. En dat is precies waar Moto voor staat; de mooiste biologische koffies, met zorg gebrand.” Ontdek de koffies van deze ‘nieuwe’ specialty coffeebranderij op het ACF.
 

THE VILLAGE COFFEE & MUSIC

Al bijna twintig jaar een favoriet uit Utrecht, koffiebranderij The Village Coffee & Music, combineert gezelligheid,  live muziek en lekkere koffie, en heeft inmiddels twee filialen.
 

MÖRK CHOCOLATE

Wie houdt er nu niet van een dampende kop hete choco? Mörk Chocolate zijn makers van speciale, ethisch verantwoorde warme chocolademelk in Melbourne. Proef zelf hun pure handgemaakte blends bij op hetACF.
 

LOT SIXTY ONE COFFEE ROASTERS

Lot61 is een gerenommeerde Nederlands-Australische branderij gevestigd in Amsterdam. Hun aanpak van het branden is er één van voortdurende verbetering, waarbij ze met vallen en opstaan het volledige brandpotentieel van de bonen met hun vertrouwde Probat L25 roosterproberen bloot te leggen. “Het gaat altijd om het vinden van een betere manier.”
 

Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
 Security code

Proudly Sponsored By:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2021.