5 - 7 November 2021 | Westergas
  • The Roasters Village

​ZIN IN EEN BAKKIE? DAN ZIT JE GOED IN THE ROASTERS VILLAGE, WAAR BRANDERS UIT HEEL EUROPA UITEENLOPENDE KOFFIES BREWEN. 


The Roasters Village, een oude favoriet op The London Coffee Festival, maakt ook dit jaar weer een comeback in Amsterdam.

Vanachter een reeks gekleurde La Marzocco’s Linea Mini’s zetten specialty coffee roasters en -labels uit de Benelux en Europa hier de lekkerste koffies voor je.

Proef naar hartenlust en neem je favoriet mee naar huis om thuis je baristaskills te testen.

ACF-SUNDAY-LARGE-5931-min.jpg
 

DE 2020 Line-Up


Amor Perfecto Coffee
@amorpefectocoffee

Boot Koffie
@bootkoffie 

Brander Coffee
@brandercoffee

Café Keppler
@cafekeppler

Dak Coffee Roasters
@dakcoffeeroasters 

Independent Cofee
@independentcoffeeroasters

Jones Brothers Coffee
@jonesbrotherscoffee

Kaldi
@kaldikoffie

PrimaVera Coffee
@primavera.coffee

Rehm & Co
@rehmcoffeehamburg

Roast
@roastnl 
 

KOFFIES OM TE PROEVEN


Verspreid over het festival kun je 100+ koffies proeven (en kopen). Zorg ervoor dat je deze niet mist!

Boot Koffie verrast festivalbezoekers dit jaar met vier biologische specialty coffees en een unieke ACF-koffiebox. Vanwege de uitbundige fruitsmaken en omdat ze ook koud geserveerd geweldig smaken, noemt Boot ze ook wel ‘koffiewijnen’. Net binnen is de natural Rwanda met een prachtig gelaagd smaakprofiel van dadels, vijgen, blauwe bes en noten. Ook de andere natural, van de Jemenitische producent Muhammed Hadi die de koffie op 2150 meter hoogte verbouwde, is de 90+ score meer dan waard.

DAK Coffee Roasters, de nieuwe in Amsterdam gevestigde branderij van Louis-Philippe Boucher, serveert als espresso een medium-lichte Guatemala natural met fruitige toetsen van bosbes. Als filter kun je kiezen uit een licht gebrande, fruitige Costa Rica. 

Independent Coffee, een andere nieuwkomer in de Nederlandse koffiescene die in 2019 werd opgericht door koffieroutiniers Sebastiaan van der Lee en Laurent L'Ortye, brengt live cupping- en brewsessies naar het festival. Je geniet er onder andere van een natural uit El Salvador met een gouden-kiwizoetheid en een verfrissende granaatappelaciditeit uit de prijswinnende regio Santa Ana.

Jones Brothers Coffee gaat ook all natural. Op het AF maak je kennis met de Horny Goat: een koffie uit Guij, Ethiopië met een funky bloemig aroma, siroop-achtige body en mooie zoete tonen van aardbei, en de Pink Elephant: een yellow bourbon uit Thailand met een zacht perzik aroma, een kruidige chai ondertoon en kaneel en chocolade in de afdronk. Yum!

Rehm & Co, de groene koffie-importeur en branderij uit Hamburg, verblijdt ons op vrijdag met een bloemige gewassen Tanzania, een natural Brazilië uit de regio Nova Resende – waar de temperaturen het hele jaar door mild te noemen zijn – en drie naturals uit Colombia. Met smaakomschrijvingen als ‘een wijnachtige koffie met een heldere aciditeit, zoete perzik- en cantaloupemeloentoetsen en een vleugje jasmijn in de afdronk’ belooft het een waar feestje te worden bij de stand van Rehm & Co.
 
Related Experiences
Let's keep in touch!
Maak je deel uit van de koffie-industrie?

Enter security code:
 Security code

Proudly Sponsored By:
Latte Art Live Sponsors:
Roast Masters Sponsors:
Mindful Coffee Tasting Experience Sponsors:
Media Partners:
Location
Gashouder,
Klönneplein 1,
1014 DD Amsterdam.
Details
Registered in England
No. 6754003
VAT No. GB 126 022263
Terms & Conditions
Privacy Policy
Contact
Email: info@amsterdamcoffeefestival.com

© Allegra Events Ltd 2021.